Kuva: All Over Press

Jason Sudeikis tiesi heti tavanneensa elämänsä rakkauden - kertoo nyt miksi viivytti ensisuudelmaa

27.08.2020 14:45 - Senja Rapila

Pari on ollut yhdessä vuodesta 2011 lähtien.

Näyttelijä Jason Sudeikis, 44, on puhunut tuoreessa haastattelussaan suhteestaan näyttelijäkollega Olivia Wildeen, . Muun muassa Kaameat pomot ja Millerit -elokuvistakin tuttu näyttelijä kertoo nyt, että odotti pitkän aikaa suudellakseen naista ensimmäisen kerran.

- Se taisi olla kolmisen tai viitisen viikkoa, mutta otin aikani. Minulla oli vain sellainen tunne, että sillä sekunnilla kuin suutelisin häntä, en suutelisi enää koskaan ketään muuta. Sen vuoksi piti olla varovainen, hän kertoo haastattelussa.

Wilde on kertoi vuonna 2013 haastattelussa, että tapasi "elämänsä rakkauden" vuonna 2011 Saturday Night Liven finaalijakson kuvauksissa. Hän ei kuitenkaan suostunut lähtemään treffeille kuin vasta puoli vuotta myöhemmin. Edes puhelinnumeroaan hän ei antanut Sudeikisille.

- Seuraavan puolen vuoden aikana törmäsimme jatkuvasti toisiimme. Eräänä iltana paras mieskaverini käveli hänen luokseen ja sanoi: tässä on Olivian numero, käytä sitä. Siitä se alkoi, Wilde on kertonut.

Pari alkoi seurustella vuonna 2011 sen jälkeen, kun Sudeikis erosi ensimmäisestä vaimostaan, käsikirjoittaja Kay Cannonista. Ex-pari oli naimisissa vuosina 2004-2008. Myös Wilde oli tahollaan naimisissa, mutta erosi alle vuosi ennen kaksikon tapaamista. Sudeikis kosi Wildeä vuonna 2013. Pari sai ensimmäisen yhteisen lapsensa vuonna 2014. Toinen lapsi toivotettiin tervetulleeksi maailmaan vuonna 2016.

Lue myös: Colin Farrell tunnistamattomana uudessa roolissaan: "Paras maskeeraus, jonka olen nähnyt"

Lue myös: Sofia Vergaran kohtelu Ellen DeGeneresin haastatteluissa tyrmistytti - nyt näyttelijä kommentoi

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat