Lady Gagan ammutuksi joutunut koiranulkoiluttaja joutui hengityskoneeseen: 'Kävin lähellä kuolemaa'

02.03.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Ryöstäjät ampuivat Ryan Fischeria ja varastivat Lady Gagan kaksi koiraa. Mukana ollut kolmas koira, Asia, pääsi karkuun. Fischer on tällä hetkellä sairaalassa, mutta toipuu vammoistaanl.

Lady Gagan, 34, koiranulkoiluttaja Ryan Fischer, 30, kertoi maanantaina toipuvansa saamistaan hengenvaarallisista ampumahaavoista.

Fischer oli ulkoiluttamassa poptähden kolmea koiraa Hollywoodissa viime viikon keskiviikkona, kun kaksi tuntematonta ryöstäjää ampui häntä ja vei kaksi koiraa mukanaan. Yksi koirista onnistui pakenemaan. 

Gaga tarjosi koirien löytäjälle puoli miljoonaa dollaria. Koirat palautettiin vahingoittumattomina poliisille perjantaina, mutta ryöstäjiä ei ole saatu kiinni.

"Olen vielä toipumassa käytyäni hyvin lähellä kuolemaa", Fischer kirjoitti Instagramissa.

Päivityksessä hän kertasi järkyttäviä tapahtumia, kun hän oli ulkoiluttamassa Gagan koiria, Kojia, Gustavia ja Asiaa. 

Lady Gagan Koji ja Gustav -koirat, jotka lopulta palautettiin poliisille. (kuva: AOP)

Kun ryöstäjät olivat paenneet paikalta, hän jäi makaamaan omaan verilammikkoonsa. Fischerin rintakehään oli osunut neljä luotia.

"Rauhoittelin Asiaa niin hyvin kuin pystyin, kiitin häntä kaikista uskomattomista seikkailuista, joilla olimme olleet yhdessä, pyysin anteeksi, että en kyennyt puolustamaan hänen veljiään ja sitten päätin, että yrittäisin vielä pelastaa heidät - ja itseni", Fischer kirjoittaa.

Päivityksessään hän julkaisi kaksi kuvaa, joista toisessa hän on kytkettynä hengityskoneeseen. Nyt hänen vointinsa on jo parantunut. Hän kiitti myös pelastushenkilökuntaa ja Lady Gagaa saamastaan avusta ja tuesta.

Gaga ei itse ollut Yhdysvalloissa tapahtuma-aikaan. Hän on parhaillaan Italiassa kuvaamassa Gucci-elokuvaa, jossa hän esittää Patrizia Reggiania. Elokuvassa nähdään Gagan lisäksi huippunäyttelijöitä, kuten Al Pacino, Jared Leto ja Adam Driver.

Lue myös: Lady Gaga tarjosi hurjan löytöpalkkion varastetuista koiristaan - alle päivässä alkoi tapahtua

Kilpailut

Uusimmat