Kuva: Nelonen / Petri Aho

Tänään Temppareissa: VP avoimena kumppaninsa erotiikkaurasta: "Se ei vie minulta mitään pois"

03.03.2021 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

VP:n kumppani Anna myy itsestään alastonkuvia netissä.

Tämän illan Temptation Island Suomi -jaksossa varattujen Annan ja Ville-Pekka "VP":n keskustelut treffikumppaniensa kanssa päätyvät parin seksielämään ja parisuhteen rajoihin. Pari on kertonut olevansa ei-monogamisessa suhteessa, jossa seksiä saa harrastaa muidenkin kuin oman kumppaninsa kanssa. Lisäksi Anna on kertonut tienaavansa rahaa julkaisemalla eroottisia kuvia OnlyFans-sivustolla.

Kun VP menee treffeille Lisan kanssa, keskustelu kääntyy Annan OnlyFans-uraan. Lisa kysyy VP:ltä, onko Annan erotiikkaura ahdistanut miestä millään tavalla.

- En näe, miten se millään tavalla voisi minua ahdistaa. Se on Annan juttu, eikä se vie minulta itseltäni mitään pois, VP vastaa.

VP sanoo, ettei hän halua rajoittaa omaa kumppaniaan.

- Hyväksyn asiat asioina. Jos ne ovat minulle ok, ei millään muulla pitäisi olla väliä.

VP sanoo, ettei halua lähteä seuraamaan jotakin tiettyä yhteiskunnan ja muiden ihmisten parisuhteille asettamaa muottia. Treffikumppani Lisakin hieman ihmettelee, miten kumppanin erotiikkaura ja parisuhteille usein ominainen omistuksenhalu sopivat yhteen.

- Haluan jopa kannustaa Annaa tekemään sitä, koska näen, että Anna nauttii sen tekemisestä. Annan onni on myös minun onneni, VP toteaa.

Temptation Island Suomi
Nelonen
21.00

Lue myös: Varattu Temppari-Anna, 21, myy alastonkuviaan netissä - jopa seksi sallittua ohjelmassa

Lue myös: Tänään temppareissa Anna paljastaa harrastavansa seksiä suhteen ulkopuolella: 'Mulla on mielihalut'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat