Kuva: AOP

Muistatko Jon Bon Jovin esiintymisen Sinkkuelämää-sarjassa? Tähti ei tiennyt, mihin ryhtyi

03.03.2021 14:45 - Ella Haura

Bon Jovi -yhtyeen keulahahmo täytti hiljattain 59 vuotta.

Bon Jovi -yhtyeen laulaja Jon Bon Jovi, 59, näytteli sivuroolin legendaarisessa Sinkkuelämää-sarjassa vuonna 1999. Sarjan keulahahmo Carrie Bradshaw, jota näyttelee Sarah Jessica Parker, 55, tapaa jaksossa Jon Bon Jovin näyttelemän Sethin, ja kaksikon välille kehkeytyy lyhyt romanssi. Mies paljastaa tuoreessa Andy Cohen Liven haastattelussa, että ei tuolloin tiennyt, mistä sarjassa on kyse.

- Aloin näytellä rooleja tv-sarjoissa ja elokuvissa, jotta saisin lisää näkyvyyttä. En tiennyt, mistä Sinkkuelämää-sarja kertoo. Jakso, jossa esiinnyin, oli sarjan toisen tuotantokauden alussa. En osannut aavistaa, millaisen suosion ohjelma saavuttaa. Nyt kerron ihmisille, että olin mukana sarjassa, ihan kuin olisin muka tajunnut sitä silloin, laulaja kertoo haastattelussa.

Jon Bon Jovi kertoo, että ei ole katsonut yhtäkään Sinkkuelämää-sarjan jaksoa, eikä vaikuta juuri seuraavan suosittuja tv-ohjelmia.

- En ole vieläkään katsonut yhtään Sinkkuelämää-jaksoa. Tajusin, että en ole myöskään katsonut ikinä Frendit- tai Game of Thrones -sarjoja. Ohjelmia on niin paljon!

Artisti täytti hiljattain 59 vuotta, ja julkaisi Instagram-tilillään nuoruudenkuvansa merkkipäivän johdosta. Nuoren miehen edessä komeilevassa syntymäpäiväkakussa lukee Bon Jovi -yhtyeen klassikkoalbumin nimi Slippery When Wet.

Fanit toivottivat laulajalle hyvää syntymäpäivää julkaisun kommenttikentässä.

"Onnea legenda, rakastamme sinua!"

"Onnea, kiitos kun olet olemassa!"

"Hahaha tämä on huippu! Onnea Jon!"

Pääset katsomaan julkaisun alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Klassikko elää vahvasti - Journeyn jättihitti ylitti huiman rajapyykin

Lue myös: Miljonäärikokki Gordon Ramsay on ankara isä: Lapsille ei perintöä, eikä asiaa ykkösluokkaan

Lue myös: Dr. Hibbertin uusi ääninäyttelijä yllättyi ihonvärikeskustelusta - kieltäytyi roolista aiemmin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat