Kuva: Liv

Tänään tv:ssä: Suosikkikirjoihin perustuva jenkkikomedia, jossa kuullaan myös selvää suomen kieltä

09.03.2021 07:15 - Emmi Moilanen

Himoshoppaajan salaiset unelmat julkaistiin vuonna 2009.

Himoshoppaajan salaiset unelmat on hersyvä komedia New Yorkissa yltäkylläistä elämää elävästä Rebecca Bloomwoodista. Rebecca unelmoi työstä muotilehden toimittajana mutta päätyykin talouslehteen kirjoittamaan kolumneja. Työn lisäksi naisen aika kuluu shoppailuun, jossa hänestä onkin tullut melkoisen tehokas.

Vaikka Rebecca kirjoittaa talousalan lehteen, hänellä on salaisuus – nainen ei osaa pitää itse omia raha-asioitaan kurissa. Shoppailuun koukkuun jäänyt Rebecca huomaa tilinsä saldon paukkuvan kerta toisensa jälkeen ja pian perässä on myös perintävirkailija.

Amerikkalaiselokuvassa kuullaan myös suomen kieltä muutaman repliikin verran, kun näyttelijä Tuomas Hiltunen esittää roolihahmoaan Janne Virtasta. Elokuva pohjautuu kirjailija Sophie Kinsellan romaaneihin Himoshoppaajan salaiset unelmat ja Himoshoppaaja vierailla mailla.

Vuonna 2009 julkaistun elokuvan päärooleja tähdittävät Isla Fisher, Hugh Dancy, Joan Cusack, John Goodman, John Lithgow ja Kristin Scott Thomas. Voit katsoa elokuvan trailerin alta.

Himoshoppaajan salaiset unelmat

Liv

Klo 21.00

Lue myös: Kun lapset saavat tehdä perheen säännöt - Jennifer Garner tähdittää hauskaa Netflix-komediaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat