Kuva: AOP

Khloé Kardashian teiniajoistaan: 'Seksivalistus sai minut pelkäämään seksiä'

10.03.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashianin mukaan vanhempien antama seksivalistus teki tavallaan tehtävänsä.

Khloé Kardashian, 36, avautuu tuoreessa Lady Parts With Sarah Hyland -ohjelmassa nuoruudessa saamastaan seksuaalivalistuksesta. Kardashianin mukaan hän aloitti ehkäisypillereiden käytön 14-15-vuotiaana.

- Luulen, että minulla oli helpompaa kuin Kourtneylla ja Kimillä. Kun on kolmas lapsi, vanhemmat tajuavat jo sen realiteetin, että seksiä harrastetaan ennen avioliittoa, hän kertoo.

Kyseinen fakta ei kuitenkaan johtanut siihen, että Kris Jenner sekä edesmennyt Robert Kardashian olisivat ottaneet asian jotenkin kevyesti.

- Pelkäsin hurjasti sitä, että tulisin raskaaksi. Vanhempani pelottelivat minua ihan kunnolla ja näyttivät kuvia esimerkiksi herpeksestä, Kardashian kertoo.

- Kun katselin kaikkia niitä kuvia, muistan vain ajatelleeni, jos harrastan seksiä, näin käy minulle. Joten olin todella peloissani.

Suorasta, jopa pelottelevasta taktiikasta huolimatta Kardashian kertoo tunteneensa olonsa huomattavasti turvallisemmaksi ehkäisypillereiden aloittamisen jälkeen. 

- En halunnut olla teiniäiti. En halunnut tulla raskaaksi ennen kuin koen olevani siihen täysin valmis ja olen valmis kantamaan sen kaiken vastuun.

Tällä hetkellä Kardashianilla on yksi lapsi. 2-vuotias True-tytär yhdessä Tristan Thompsonin kanssa. 

Lue myös: "Ei, en ole käynyt leikkauksessa" - Khloé Kardashian joutui puolustelemaan "venyneitä" raajojaan

Lue myös: Khloé Kardashianin tuore kuva hämmensi fanit: "Luulin sinua Kendalliksi"

Lähde: E Online

Uusimmat