Kuva: AOP

Hugh Jackman kehottaa kaikkia katsomaan Meghanin ja Harryn kohuhaastattelun: 'Katsoin häkeltyneenä'

10.03.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kiittelee Meghania ja Harrya mielenterveysteeman nostamisesta esiin.

Australialainen näyttelijätähti Hugh Jackman, 52, kehottaa kaikkia katsomaan herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn kohauttaneen haastattelun. CBS-kanavalla esitetty Oprah Winfreyn tekemä haastattelu on noussut otsikoihin ympäri maailman ja herättänyt reaktioita sekä puolesta että vastaan.

Yksi haastattelun puhuttaneimmista teemoista on ollut mielenterveys. Meghan paljasti haastattelussa kärsineensä itsetuhoisista ajatuksista ollessaan kuningasperheen jäsen.

- En halunnut enää elää. Ja se oli hyvin selkeä, aito, pelottava ja jatkuva tunne, Meghan sanoi.

Hugh Jackman kiittelee Instagramissa jakamassaan videossa Meghania ja Harrya nimenomaan mielenterveysteeman nostamisesta avoimesti esiin. Hän kertoo katsoneensa haastattelun yhdessä vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa.

- Suosittelen katsomaan haastattelun, jota minä, Deb ja miljoonat muut katsoimme eilisiltana häkeltyneinä. Todistimme, miten hyvin korkean profiilin nainen ja hänen aviomiehensä puhuivat niin avoimesti, rohkeasti, rehellisesti ja arvokkaasti heidän elämänsä vaikeimmasta ajasta ja siitä, miten he ovat yrittäneet hakea apua, Jackman sanoo.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan haastattelussa (kuva: AOP)

Meghan kertoi haastattelussa, miten hän oli yrittänyt saada apua itsetuhoisiin ajatuksiinsa kuningasperheen ja hovin sisältä, mutta hän ei saanut pyynnöilleen vastakaikua.

Hugh Jackman kehottaa kaikkia mielenterveysongelmista kärsiviä hakemaan apua ja jatkamaan taistelua, vaikka eivät heti apua saisikaan.

- Eilen illalla ajattelin, että kaikkien pitäisi nähdä tämä [haastattelu], koska se on niin hieno esimerkki siitä, ettei koskaan pidä murehtia yksin. Etsi apua ja jos et saa apua sieltä, mistä sitä ensin etsit, jatka etsimistä, Jackman sanoo.

Hugh Jackmanin jakaman videon pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Ei ole tiedossa, nähdäänkö kyseistä haastattelua Suomen televisiossa.

Lue myös: "En halunnut enää elää", herttuatar Meghan kertoo - hovi pelkäsi Archien olevan liian tummaihoinen

Lue myös: Jäikö jotain tärkeää näkemättä Harryn ja Meghanin haastattelussa? Liki kaksi tuntia leikattiin pois

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat