Kuva: Nelonen/ Lars Johnson

Tänään Temppareiden iltanuotiolla puhjetaan epäuskon kyyneliin: "Yritän olla syyttämättä itseäni"

18.03.2021 07:15 - Emmi Moilanen

Iltanuotiovideot herättävät voimakkaita tunteita niin miesten kuin naistenkin keskuudessa.

Tämän illan Temptation Island Suomi -jaksossa nähdään, kuinka varatut saavat viettää railakkaan bileillan jälkeen aikaa toistensa seurassa. Naiset suuntaavat omalta huvilaltaan viettämään rentouttavaa spa-päivää, kun taas miehet puolestaan pääsevät askartelemaan unelmakarttoja. Askartelun lomassa miehet tulevat puineeksi omia haaveitaan sekä sitä, millaisia asioita toivoisivat tulevaisuudessa omalta parisuhteeltaan.

Rentoutunut tunnelma vaihtuu kuitenkin jännitykseen, sillä varattuja odottaa jälleen tuttuun tapaan iltanuotio. Miesten iltanuotiolla pohditaan parisuhteiden plussia ja miinuksia.

- Kylläpä on ääni kellossa muuttunut äkkiä, nyt yhtäkkiä meidän suhteessamme ei olekaan mitään huonoa, pelkkää hyvää. Heti kun se pelkää menettävänsä minut, se huomaa sen vasta silloin, eräs miehistä toteaa katsomansa videon jälkeen.

Ohjelman juontaja Sami Kuronen kysyy, millaisessa valossa parisuhde hänelle tällä hetkellä näyttäytyy.

- En näe enää mitään hyvää siinä, mies täräyttää.

Iltanuotiovideot herättävät voimakkaita tunteita myös naisten keskuudessa, eikä epäuskolta ja pettymyksen kyyneliltäkään vältytä.

- Yritän olla syyttämättä itseäni, eräs naisista puhkeaa videon nähtyään itkuun.

- En anna enää kenenkään satuttaa niin, että minua petetään ja annan anteeksi, ja sitten petetään uudelleen, hän jatkaa.

(kuva: Nelonen/ Lars Johnson)

Temptation Island Suomi

Nelonen

Klo 21.00

Lue myös: Henkka, 24, tyrmäsi aluksi Julian, 23, ehdotuksen osallistua Temppareihin - "En lähde millään"

Kilpailut

Uusimmat