Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Henkka, 24, tyrmäsi aluksi Julian, 23, ehdotuksen osallistua Temppareihin - "En lähde millään"

29.01.2021 10:15 - Roy Kokkonen

Parin tavoitteena oli saada lisää ystäviä Henkalle.

Keravalaispariskunta Julia, 23, ja Henrikki "Henkka", 24, osallistuvat Temptation Island Suomen yhdeksännelle kaudelle. Sarja alkaa 17. helmikuuta Nelosella ja Ruudussa.

Pari tapasi yhdeksän kuukautta sitten Tinderissä ja muuttivat jo kuuden päivän päästä saman katon alle, Julian asuntoon. 

He kuvailevat olevansa luonteiltaan kuin yö ja päivä. Julia on menevä ekstrovertti, kun taas Henkka on introvertti, jolla on vain yksi läheinen ystävä.

Julia kertoo, että kamerat unohtuivat nopeasti kuvausten käynnistyttyä.

– Silloin sitä möläyttelee omia tyhmiä juttuja suusta, ja ne näkee sitten tv:stä, Julia kertoo Voice.fi:lle

Temppareihin lähteminen oli täysin Julian idea.

– En todellakaan uskonut, että meihin otettaisiin edes yhteyttä. En uskonut, että olisimme ollut formaattia kiinnostava pari. Mutta sitten meihin otettiin yhteyttä ja matkaan lähdettiin vain 1,5 viikkoa hakemisen jälkeen, Julia sanoo.

Henkka ei ollut katsonut jaksoakaan sarjaa, ennen kuin Julia istutti hänet television ääreen ennen lähtöä. Kun hän kuuli ajatuksesta lähteä mukaan, vastaus oli täystyrmäys.

– Aluksi sanoin, että en lähde millään. Mutta sitten saimme kutsun haastatteluun ja ajattelin, että ei se vielä merkitse mitään. Sitten kun meidät valittiin, totesin, että olemme tässä jo niin pitkällä, että mennään nyt sitten, Henkka kertoo.

Pariskunnan yhtenä tarkoituksena oli saada uusia tuttavuuksia Henkalle.

– Totta kai se jännitti, kun vieraaseen paikkaan mennään tapaamaan uusia ihmisiä. Mutta hyvä kokemus oli, ja ihania ihmisiä paljon, Henkka kertoo.

– Kyllä siellä kavereita tuli. Se, että tuleeko heistä ystäviä, aika näyttää. Mutta toivon niin kyllä. Tavoitteeseen päästiin, kavereita tuli.

Lue myös: Temptation Island Suomeen osallistuva Mika järkyttyi edesottamuksistaan ohjelmassa: "Nyt hävettää!"

Lue myös: Mitte, 21, on Temppareiden ensimmäinen transsukupuolinen - "Jännitti, miten minua kohdeltaisiin"

Lue myös: Varattu Temppari-Anna, 21, myy alastonkuviaan netissä - jopa seksi sallittua ohjelmassa

Kilpailut

Uusimmat