Kuva: AOP

Simpsonien viimeisin jakso sai fanit hämilleen: "Homer on nyt nuorempi kuin Bart"

17.03.2021 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Animaatiosarjan tuoreimmassa jaksossa Homer Simpsonin teini-ikä on sijoitettu 1990-luvulle, mikä on hämmentänyt osaa katsojista.

Simpsonit-animaatiosarja on jatkunut yhtäjaksoisesti vuodesta 1989 lähtien. Koko tänä aikana sarjan hahmojen iät ovat pysyneet muuttumattomina, mikä on omiaan aiheuttamaan hämmentäviä tilanteita.

Meneillään olevan 32. kauden viimeisimmässä jaksossa sarja näyttää kirjoittaneen omaa historiaansa uudelleen takaumakohtauksissa. Jaksossa sukelletaan Homer Simpsonin teini-ikään, joka kyseisessä jaksossa on 1990-luvulla. Tämä käy järkeen, kun ajattelee, että Homerin ikä on yleensä noin 39 ja sarja sijoittuu nykyaikaan. Tämä ratkaisu kuitenkin tavallaan pyyhkii osan koko sarjan historiasta pois, sillä sarjan alku sijoittuu 1980-luvun loppuun, jolloin tämän hetken tiedon mukaan Homer olisi ollut vasta lapsi.

Kuva Simpsonien viimeisimmästä jaksosta, jossa Homer Simpson (vas.) nähdään teini-ikäisenä. (kuva: AOP)

Metro-julkaisu kirjoittaa, että jotkut sarjan katsojat ovat ihmetelleet viimeisimmän jakson takaumakohtauksia.

”Eli Homer oli teini-ikäinen 1990-luvun lopussa, mikä tarkoittaisi, että hänen hypoteettinen syntymäaikansa olisi myöhemmin kuin mikä Bartilla oli sarjan alussa. Eli Homer on nyt nuorempi kuin Bart”, kirjoittaa eräs.

Tämä tarkoittaa sitä, että Maggie (joka ei ollut tuolloin syntynytkään) ei ampunut Mr. Burnsia. Ehkä se olikin 1990-luvun lapsi-Homer”, kirjoittaa toinen.

Jotkut ovat kuitenkin huomauttaneet, että aikajanan siirto on vain loogista, kun sarjassa kukaan hahmoista ei ikäänny.

Simpsoneista nähdään vielä ainakin 33. ja 34. kausi. Sarja on jo nyt pisimpään pyörinyt käsikirjoitettu sarja, jota esitetään Yhdysvalloissa parhaaseen katseluaikaan.

Lue myös: Simpsonien luoja Matt Groening otti kantaa ääninäyttelijöiden ihonvärikeskusteluun

Lue myös: Dr. Hibbertin uusi ääninäyttelijä yllättyi ihonvärikeskustelusta - kieltäytyi roolista aiemmin

Lähde: Metro

Uusimmat