Kuva: AOP

Panseksuaali Cara Delevingne oli ennen homofobinen - toivoo edelleen välillä olevansa hetero

17.03.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Tie oman seksuaalisuuden hyväksymiseen ei ole ollut helppo Cara Delevingnellä.

Malli ja näyttelijä Cara Delevingne, 28, on avautunut seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan Gwyneth Paltrow’n Goop-podcastissa. Delevingne on aiemmin kertonut olevansa panseksuaali, eli ihmisen sukupuolella ei ole hänelle väliä. Hän kuitenkin myöntää, että seksuaalisuus on hänelle edelleen monimutkainen asia ja joskus hän huomaa edelleen toivovansa, että olisi hetero.

Delevingne myöntää haastattelussa olleensa aiemmin homofobinen kasvatuksestaan johtuen.

- Kasvoin vanhanaikaisessa perheessä. En tiennyt ketään, joka olisi ollut homo. Uskon, että olin varttuessani aika homofobinen tietämättä sitä itse ja ilman että se näkyi ulospäin. Minua ällötti ajatus samansukupuolisista pareista. Ajattelin, että en itse ikinä tekisi noin, Delevingne kertoo.

Cara Delevingne on sittemmin seurustellut naisten kanssa. Hän erosi näyttelijärakkaastaan Ashley Bensonista toukokuussa 2020.

Tie oman itsensä hyväksymiseen ei ole ollut Delevingnellä helppo. Nainen kertoo, että oman seksuaalisuuden tajuamiseen on liittynyt paljon häpeää, masennusta ja jopa itsetuhoisia ajatuksia. Hän kertoo, että prosessi oman itsensä hyväksymisessä on edelleen kesken.

Lue myös: Kahden vuoden suhde ohi - huippumalli Cara Delevingne erosi tyttöystävästään

Lue myös: Cara Delevingne hankki karanteeniin suloisia seuralaisia - kannustaa fanejaan tekemään samoin

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat