Kuva: AOP

Taru Sormusten Herrasta -sarjan kulisseissa kuohuu - yksi näyttelijä lähti

20.03.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elijah Wood on taas kritisoinut sarjan nimeä.

Uutisoimme marraskuussa 2017, että Taru Sormusten Herrasta -kirja on kääntymässä tv-sarjaksi. Huhut muuttuivat todellisiksi, sillä Amazon on ilmoittanut aloittavansa sarjan kuvaukset Uudessa-Seelannissa - maassa, jossa kirjasta tehdyt elokuvatkin kuvattiin.

Sarjan kuvauksissa ei olla riidoilta vältytty ja yksi sen näyttelijöistä, Tom Budge, on päättänyt jättää tuotannon. Budge ilmoittaa asiasta Instagram-sivullaan.

"Suuren surun saattelemana kerron, että olen lähtenyt Amazonin Taru Sormusten Herrasta -sarjasta. Amazon on päättänyt lähteä eri suuntaan kuin luulin hahmoni menevän ja siksi koen, että minä en voi olla mukana" Budge kirjoittaa ja jatkaa:

"Kiitän kuitenkin luovaa tiimiä heidän rohkeudestaan kokeilla jotain uutta ja uskomatonta. Kiitän myös mahtavaa henkilökuntaa rakkaudesta, tuesta ja ystävyydestä"

Vastikään Taru Sormusten Herrasta -elokuvien tähti Elijah Wood, 40, piti sarjan nimeä outona valintana.

- Minusta se on hyvin outoa, että he kutsuvat sitä Taru sormusten herraksi, koska se ei ole. Sarja kuitenkin sijoittuu Keski-Maan toiseen aikaan, eli aikasempaan tarinaan kuin elokuvat, Wood pohti Empire Magazine -julkaisun haastattelussa.

Sarjan julkaisupäivämäärää ei vielä tiedetä.

Budgen julkaisun näet alta tai täältä.

Lue myös: Elijah Wood kritisoi Taru sormusten herrasta -sarjan nimeä - "Minusta se on hyvin outoa"

Lue myös: Taru Sormusten Herrasta -tähti harmittelee: Erästä kohtausta ei nähty lainkaan elokuvissa

Kilpailut

Uusimmat