Kuva: AOP

Taru Sormusten Herrasta -tähti harmittelee: Erästä kohtausta ei nähty lainkaan elokuvissa

07.12.2020 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viggo Mortensen näytteli elokuvarjassa Aragorn-hahmoa.

Taru Sormusten Herrasta -elokuvasarja oli vuosituhannen alussa valtava ilmiö, joka veti miljoonia ihmisiä elokuvateattereihin ja hankkimaan oheistuotteita. Elokuvat perustuvat samannimiseen kirjaan, josta on tulossa myös kohua herättänyt tv-sarja.

Aragorn-hahmoa elokuvissa esittänyt Viggo Mortensen, 62, on nyt paljastanut NME-julkaisun haastattelussa, että varsinkin eräs kohtaus on jäänyt harmittamaan häntä. Kyseinen kohtaus nimittäin kuvattiin, mutta sitä ei koskaan käytetty elokuvissa - ei edes pidennetyissä versioissa.

- Oli eräs kohtaus, joka oli tavallaan kuin muisto. Se kuvasi aikaa, jolloin Aragorn tapasi Arwenin ensimmäistä kertaa. Minusta yritettiin saada mahdollisimman nuoren näköinen ja olin pukeutunut haltiaksi. Kirjassa on juurikin tuo kohtaus, jossa Aragorn ja Arwen kävelevät kukkaisella niityllä, ja minusta se on todella kaunis hetki. Valitettavasti sitä ei käytetty elokuvissa, vaikka se kyllä kuvattin.

Arwen-haltiaa elokuvissa näytteli Liv Tyler. Aragorn ja Arwen rakastivat toisiaan ja Arwen hylkäsi jopa haltioiden kuolemattoman elämän Aragornin vuoksi.

Arwen (Liv Tyler) ja Aragorn (Viggo Mortensen). (kuva: AOP)

Lue myös: Seksiä ja alastonkohtauksia - fanit eivät innostuneet Taru Sormusten Herrasta -sarjan linjauksista

Lue myös: Taru Sormusten Herrasta -tähti ei halua palata fantasiamaailmaan - "Olemme saaneet tarpeeksemme"

Lähde: Cinemablend

Kilpailut

Uusimmat