Kuva: All Over Press

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe näyttelee seuraavaksi pahista

24.03.2021 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Radcliffen rinnalla nähdään muun muassa Sandra Bullock sekä Channing Tatum.

Harry Potter -elokuvissa nimikkohahmoa, kovia kokeneita ja hyväsydämistä Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe, 31, hyppää nyt hieman erilaisempiin saappaisiin.

Mies nimittäin tulee tähdittämään tulevaa toimintakomediaelokuvaa The Lost City Of D, jossa näyttelevät myös muun muassa Sandra Bullock sekä Channing Tatum. Radcliffe nähdään elokuvassa pahiksena.

Lost City of D kertoo romanttisia teoksia tekevästä kirjailijasta (Bullock), joka päätyy kirjakiertueelle hänen kansimallinsa (Tatum) kanssa. Lopulta kaksikko kidnapataan ja heidän välilleen syntyy tunteita täynnä oleva side. Radcliffen hahmosta ei tiedetä muuta kuin että hän ei tule olemaan hyvien puolella.

Pelko uran päättymisestä

Radcliffe on kertonut aikaisemmin, että viimeisimpien Harry Potter -elokuvien kuvauksen aikana todellisuus iski pahasti päin kasvoja: sarja ja elämä sellaisena kuin hän sen tiesi, oli päättymässä.

- Suurin osa juomisestani Potter-elokuvien viimeisinä hetkinä, ja sen jälkeenkin, oli panikointia ja sitä, etten tiennyt mitä tekisin seuraavaksi. En tuntenut oloani tarpeeksi mukavaksi pysyäkseni selväpäisenä.

Mies on ollut selvänä vuodesta 2010 lähtien. Päätös alkoholista luopumisesta nuorella iällä ei ole kaduttanut jälkikäteen.

Lue myös: Daniel Radcliffe on säästänyt oudon jutun Harry Potter -kuvauksista: "Se on vanhempieni ullakolla"

Lue myös: Harry Potter -elokuvat eivät ole Daniel Radcliffen, 31, ylpeys: "Olen todella nolona"

Lähde: Coming Soon

Kilpailut

Uusimmat