Kuva: All Over Press

Harry Potter -tähti alkoholiongelmastaan elokuvasarjan viimeisinä vuosina: "Se oli panikointia"

15.03.2020 20:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

30-vuotias Daniel Radcliffe kertoo, että elokuvasarjan päättyminen romahdutti hänen maailmasa.

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe, 30, on paljastanut tuoreessa haastattelussa, että kamppaili alkoholiongelman kanssa elokuvasarjan viimeisimpinä vuosina. Megatähdeksi elokuvasarjan myötä pongahtanut näyttelijä on jo aiemmin paljastanut, että pakeni julkisuutta ja tuijottavia katseita jo teini-iässä alkoholin avulla. Radcliffe oli vain 11-vuotias, kun ensimmäistä Harry Potter -elokuvaa kuvattiin.

Radcliffe kertoo nyt, että viimeisimpien Harry Potter -elokuvien kuvauksen aikana todellisuus iski pahasti päin kasvoja: sarja ja elämä sellaisena kuin hän sen tiesi, oli päättymässä.

- Suurin osa juomisestani Potter-elokuvien viimeisinä hetkinä, ja sen jälkeenkin, oli panikointia ja sitä, etten tiennyt mitä tekisin seuraavaksi. En tuntenut oloani tarpeeksi mukavaksi pysyäkseni selväpäisenä, tähti kertoo radiohaastattelussa.

Radcliffe kertoo, että on ollut selvänä vuodesta 2010 lähtien. Päätös alkoholista luopumisesta nuorella iällä ei ole kaduttanut jälkikäteen. 

- Tulen aina pohtimaan sitä, että olisiko tämä tapahtunut ilman Harry Potteria vai oliko se juuri syy juomiseeni. En saa koskaan tietää sitä. Tämä ongelma kulkee suvussani.

Lähde: Mirror

Lue myös: Daniel Radcliffe unelmoi elämäkertaroolista, vaikka lopputulos pelottaa: "En halua pilata elokuvaa"

Lue myös: Daniel Radcliffe vastasi veikeään Harry Potter -arvoitukseen: "Tämä tuli puskista"

Lue myös: Harry Potter -elokuvien päätähti mystisenä: "En sano, etten palaisi takaisin"

Lue myös: Daniel Radcliffe paljastaa, mikä asia häntä häiritsee julkisuudessa: "Siitä tulen aina vihaiseksi"

Kilpailut

Uusimmat