Kuva: AOP

Khloé Kardashian varasti äitinsä auton teini-ikäisenä - ilta ei päättynyt hyvin

27.03.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian kertoo, että oli saanut illasta opetuksen: Valehtelu ei kannata.

Khloé Kardashian, 36, paljasti tuoreessa haastattelussa, että hän varasti kerran äitinsä Kris Jennerin, 63, auton teini-ikäisenä ja tilanne ei ollut todellakaan päättynyt hyvin.

Somevaikuttajana ja tv-persoonana tunnettu Kardashian kertoi The Drew Barrymore Show -ohjelman haastattelussa, että hän ajatteli olevansa "viisaampi kuin muut" eikä siis jäisi mitenkään kiinni.

- Kun olin 16-vuotias, varastin äitini Ranger Roverin myöhään illalla, olisiko kello ollut yhdeksän tai kymmenen. Äitini oli jo unessa ja hiippailin salaa ulos. Täytin samalla sänkyni tyynyillä.

Kardashian oli ajanut hotellille juhlimaan ja jättänyt auton parkkiin, kunnes lopulta tilanne oli karannut käsistä.

- Hotellin työntekijä koputti oveeni ja sanoi, että parkkipaikalla eräs auto palaa ja sinun autosi on palanut siinä samalla. Joku oli ollut pettämässä hotellissa ja tämän aviomies oli tullut kostamaan ja sytyttänyt auton tuleen. Autoni avaimet olivat minulla, ei hotellin työntekijällä, joten he eivät voineet siirtää menopeliä ja puolet Range Roverista oli tulessa, Kardashian sanoi ja jatkoi:

- Auto oli lopulta ajokunnossa, mutta kuumuus oli jättänyt pahasti jälkensä siniseen pintaan. Silloin sain opetuksen, että ei saa valehdella, koska aina jää kiinni.

Lue myös: Amerikan Masked Singer -hahmon alta paljastui Kardashian-klaanin jäsen - olisitko itse arvannut?

Lue myös: Khloé Kardashian traumatisoitui lapsena vanhempiensa "puuhastelusta" - "Se oli kauheaa"

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Uusimmat