Kuva: Nelonen/Lars Johnson

Tänään Temppareissa: Sonyan mustasukkaisuus sinkusta saa Mitten mietteliääksi: 'Ei hyvältä tunnu'

01.04.2021 07:15 - Roy Kokkonen

Sonya on vihdoin mustasukkainen, mutta ei poikaystävästään.

Temptation Island Suomen yhdeksännelle kaudelle lähtiessään Mitte kertoi toivovansa, että hänen tyttöystävänsä Sonya olisi välillä mustasukkainen häntä kohtaan. Kauden edetessä Sonya on viettänyt huomattavan paljon aikaa sinkku-Nicon kanssa.

Kaksikko on nukkunut yhdessä säännöllisesti ja muutenkin he tuntuvat olevan lähes erottamattomia. Myös muut osallistujat ovat huomanneet asian. 

– Sonya on mustis Nicosta ja myös toisin päin. Aina kun menee juttelemaan jommalle kummalle, niin se toinen ilmestyy siihen paikalle, Anna kertoo.

Edellisillan bileissä nähtiin Mitten kaipaamaa mustasukkaisuutta - mutta väärää ihmistä kohtaan. Kaksikko härnäsi toisiaan illan aikana puolin ja toisin, ja he tekivät sovinnon vasta mennessään nukkumaan. 

– Nicossa on polttomerkki, missä lukee Sonya, Anna toteaa.

Iltanuotiolla juontaja Sami Kuronen kysyy, miltä asia tuntuu.

– Ei se kovin hyvältä tunnu. En saa oikein irti, että mitkä sen fiilikset Nicosta on. Selvästikin se haluaa koko ajan kiehnätä sen vieressä ja sitten, jos joku muu hengaa Nicon kanssa, niin Sonya änkeää siihen, Mitte kuvailee tuntemuksiaan.

Vaikka myös Mikan tyttöystävä Mirkku oli pussaillut Sonyaa illan aikana, Mitte kokee Nicon isompana uhkana parisuhteelleen.

– Nähtiinkö siinä heidän ensimmäinen parisuhdekriisi? Kuronen kysyy.

– Jollain tavalla joo, Mitte myöntää.

Temptation Island Suomi
21:00
Nelonen

Lue myös: Miten Tempparit-bileet saadaan kuvauksissa jatkumaan aamuun saakka? Bile-Dani kertoo Ilta-Sanomissa

Kilpailut

Uusimmat