Kuva: Senja Rapila

Miten Tempparit-bileet saadaan kuvauksissa jatkumaan aamuun saakka? Bile-Dani kertoo Ilta-Sanomissa

30.03.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Bile-Danina tunnettu Daniel Lehtonen on nähty lukuisissa tosi-tv-formaateissa.

Daniel Lehtonen, 30, on monelle tutumpi nimellä Bile-Dani. Tosi-tv-konkari on tuttu näky niin Temptation Islandista kuin Suurin pudottaja -sarjastakin. 

Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa Lehtonen kertoo niksistä, jota tuotannon osalta käytetään, jotta Temptation Island -bileet saadaan jatkumaan aamuun saakka. Salaisuus on tietenkin alkoholi.

- Jos näyttää siltä, että bileet ovat loppumassa turhan aikaisin, voi tuotanto tuoda tarjolle viinaa ja vähän manipuloida meininkiä. Jos aluksi on ollut pelkkää skumppaa tarjolla, eikä jengi päihdy siitä, voivat he tuoda tarjolle vahvempaa juotavaa. Viinasta jengi sitten vetää ihan örvelit ja pian alkaa tapahtua, Lehtonen kertoo Ilta-Sanomissa.

Hän kuitenkin muistuttaa, että tuotanto ei koskaan pakota ketään juomaan tai sanomaan mitään. 

Myös leikkauksella on lopputuloksen kannalta tärkeä rooli.

- Pääsääntöisesti kaikki on totta, mutta asioita voidaan irrottaa asiayhteydestä. Sillä voidaan vaikuttaa katsojien reaktioon ja saada asiat näyttämään jännittävämmiltä.

- Silti kaikki, mitä on tapahtunut, on oikeasti tapahtunut, ja kaikki mitä on sanottu, on sanottu juuri niin. Hyvällä leikkauksella sitä saadaan vielä korostettua, Lehtonen toteaa. 

Lue myös: Temppari-Eve sivaltaa arvostelijoitaan: "Täysin tuntemattomat levittää valheita"

Lue myös: Bile-Dani järkyttyi nähtyään itsensä televisiossa: ”En oikeasti ole tuollainen mulkku”

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat