Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen avautuu saamastaan palautteesta: "Come on tyypit!"

31.03.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Tv:stä tuttu meteorologi on saanut palautetta "tekopirteydestä".

Ylen säälähetysten suosikkimeteorologi Anniina Valtonen, 31, on puhunut saamastaan palautteesta Twitterissä. Naisen pirteä olemus ei ole selvästi miellyttänyt kaikkia.

”Miksi jos on iloinen, haukutaan tekopirteäksi? Jos on positiivinen, syytetään teennäiseksi? Jos joku on hyväntuulinen, tuomitaan kyseinen ihminen ärsyttäväksi? Ja jos hymyilee, mielletään se virnistelyksi?” Valtonen kysyy twiitissään.

Lopussa nainen vielä ilmaisee mielipiteensä näistä palautteista hymiön kera.

”Come on tyypit!” Valtonen huudahtaa.

Twiitin pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, näet sen tästä linkistä. 

Twiittiin on vastannut muun muassa urheilutoimittajana tunnettu Kaj Kunnas.

”Vaikka olisitkin tekopirteä, vaikka hymyilisitkin joskus vähän väkisin, niin mieluummin minä sinua hymyilevänä katselen kuin suupielet alaspäin”, Kunnas kirjoittaa.

”Positiivisuus ja hyväntuulisuus ovat juuri niitä piirteitä, mitä ihminen ja hänen ympärillään olevat tarvitsevat, myös somessa! Negatiiviset tosikot pilaavat ilmapiirin ympärillään”, kuuluu yksi kommentti.

”Hyvät kysymykset. Olen tuota miettinyt aina myös. Olen koko ikäni ollut ärsyttävä koska hymyilen liikaa, olen iloinen ja optimistinen. Ei välitetä, se on heidän ongelmansa, ei meidän”, on myös kommentoitu.

Anniina Valtosen iloisesta luonteesta saatiin esimerkki jälleen Ylen aamu -ohjelman keskiviikon lähetyksessä, kun nainen naureskeli lähetyksessä yhdessä Milla Madetojan kanssa. Videon tilanteesta pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Kotiliesi: Meteorologi Anniina Valtonen löysi aviomiehensä jo alaikäisenä - lähipiiri tyrmäsi heti

Lue myös: Suomalaismeteorologi sekosi sanoissaan, nauraa "mokalleen" somessa: "Mitä mä just sanoin?"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat