Kuva: MTV3

Me Naiset: Konsta Hietasen Aami-vaimo ei innostunut miehensä Salkkarit-pestistä - yhdestä syystä

31.03.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Sanoin, että minun pitää nyt sulatella tätä asiaa, Aami Hietanen kertoi Me Naisille.

Näyttelijä-muusikko Konsta Hietanen liittyi Salatut elämät -sarjan näyttelijäkaartiin viime vuonna. Näyttelijä on naimisissa Aami Hietasen kanssa.

Pariskunta antoi Me Naiset -lehdelle pitkän haastattelun, jossa Aami Hietanen muun muassa kertoi, että miehensä pesti Salkkareissa aiheutti pientä pohdintaa.

- Siinä läheistä kanssakäymistä oli näyttelemisen kautta enemmän, ja sanoinkin Konstalle, että minun pitää nyt sulatella tätä asiaa. Toivoin, että hän osoittaisi tuona aikana minulle erityistä huomiota kotona, jotta tuntisin olevani yhä se erityinen, Aami Hietanen sanoi Me Naisille.

Konsta Hietasen mukaan tilanteesta selvittiin keskustelemalla.

- Mutta ymmärrän kyllä, että intiimikohtaukset saattavat tuntua pahalta. Mutta siitäkin selvittiin keskustelemalla.

Konsta Hietanen paljasti maaliskuussa Voice.fi:n haastattelussa, että hän seurasi Pihlajakadun käänteitä aktiivisesti silloin, kun sarja alkoi. 

- Silloin seurasin tiiviisti kaikki jaksot, sen jälkeen satunnaisemmin. Kun sarja alkoi, olin teini, 14-vuotias. Silloin ei ollut niin montaa rautaa tulessa, ehti hyvin seurailla.

Hietanen voitti vuonna 1994 Tenavatähti-laulukilpailun. Tämän jälkeen hän on laulanut useassa eri kokoonpanossa sekä näytellyt muun muassa Poika ja Ilves -elokuvassa sekä Kylmäverisesti sinun -rikossarjassa.

Lue myös: Konsta Hietanen oli pitkään ilman työyhteisöä - iloitsee nyt Salkkarit-pestistä

Lue myös: Konsta Hietanen puskee laulutaitonsa äärirajoille ensimmäisessä Tähdet, tähdet -jaksossa

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat