Kuva: YouTube

Son of Sam on yksi historian pahimmista sarjamurhaajista - hurja dokumentti kertoo hänen tarinansa

08.04.2021 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

The sons of sam: A descent into darkness julkaistaan Netflixissä 5. toukokuuta.

David Berkowitz on pahamaineinen sarjamurhaaja, joka tunnetaan nimellä Son of Sam eli Samin poika. Mies kylvi kauhua 1970-luvulla New Yorkissa tappamalla kuusi ihmistä ja haavoittamalla lukuisia muita.

Uusi 5. toukokuuta julkaistava Netflix-dokumentti valaisee miehen tarinaa ja nostaa esiin teorian, jonka mukaan Berkowitzillä olisi ollut ainakin yksi rikoskumppani. Berkowitz tuomittiin kuuteen elinkautiseen tapahtumaketjun jälkeen. Todisteissa on kuitenkin hämmentävyyksiä, kuten silminnäkijäpiirros, jonka mukaan tekijä olisi ollut pitkä vaalea mies, toisin kuin Berkowitz. 

Nykyään 67-vuotias Berkowitz on kertonut aiemmin antamassaan haastattelussa, ettei hän ollut se, joka veti liipaisemista kaikilla kerroilla. Yhdessä vaiheessa mies väitti, että saatanallisen kultin jäsenet auttoivat häntä murhissa. Hän on myös kertonut, että hänen naapurinsa koira kehotti häntä tappamaan. 

Kommenttien mukaan neliosainen dokumenttisarja valottaa miehen elämää ja nostaa esiin kysymyksen: ovatko Samin pojat vielä vapaana?

Kylmäävän trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Netflixin Seaspiracy-dokumentti saa katsojat kyyneliin: "Jokaisen pitäisi katsoa tämä"

Lue myös: Netflixiltä jälleen alle 16-vuotiailta kielletty sarja - katsojilta kettuilevaa palautetta

Kilpailut

Uusimmat