Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Tänään Tempparit Extrassa Mitte paljastaa olleensa kuvauksissa epärehellinen - "Kupla puhkesi"

15.04.2021 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Illan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa selviää, mitä Mitelle ja Sonyalle kuuluu nykyään.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Tämän illan Temptation Island Suomi -jaksossa Sonya ja Mitte kohtaavat toisensa viimeisellä iltanuotiolla. Pariskunnan kohtaamisessa tunnelma tiivistyy, kun esiin nostetaan Miten läheiset välit sinkku-Nannan kanssa. Sonyan mielestä Miten ja Nannan välit ovat näyttäneet jo menevän kaverillisuuden rajojen yli, mutta Mitte puolustautuu sanomalla, ettei pussailussa ole ollut tunnetta mukana.

Lopulta pari päättää poistua Temptation Island -kuvauksista pariskuntana, mutta molemmat myöntävät, että heillä on paljon puhuttavaa. Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa puolestaan nähdään, mitä kaksikolle kuuluu nykyään.

Mitte saapuu Sami Kurosen ja Harri Moision haastateltavaksi ilman Sonyaa ja kertoo, että kuvausten jälkeen hän lopetti parisuhteen. Mitte kertoo jättäneensä Sonyan lähestulkoon heti kuvausten jälkeen.

- Tuo reissu avasi silmiäni ja sai tajuamaan vahvemmin sen, että tämä ei ehkä ole se suhde, mitä haluan, Mitte kertoo.

Hän kertoo olevansa Sonyan kanssa hyvissä väleissä ja pitää Sonyaa parhaana kaverinaan. Hän myös tunnustaa tajunneensa kuvausten jälkeen, että oli kuin olikin ihastunut Nannaan.

- Siellä kun sitä kiisti itseltään ja muilta, siihen uskoi. Kun pääsi kotiin, se kupla puhkesi ja tajusi ne omat fiilikset. Tällä hetkellä olemme Nannan kanssa tosi hyviä ystäviä ja nähdään aika usein, mutta vain ystävinä olemme pysyneet, Mitte kertoo.

Sonya saapuu myös haastateltavaksi Temptation Island Suomi Extraan ja kertoo yllättyneensä siitä, että Mitte halusi erota.

- Kun me sitten aloimme jutella, selvisi, että Mitellä oli vähän toisia fiiliksiä kuin oli antanut olettaa. Oli niin ristiriitainen olo, että haluaako Mitte olla enää kanssani. Viimeisellä iltanuotiolla hän halusi, niin kyllä se oli tosi sekavaa, Sonya myöntää.

Sonya uskoo, että ero johtuu siitä, että he haluavat Miten kanssa eri asioita elämältä tällä hetkellä.

Temptation Island Suomi
Nelonen
21.00

Temptation Island Suomi Extra
Nelonen
22.00

Lue myös: Yle: Temppareissa puolisoaan pettänyt Mira kohtasi valtavan viharyöpyn - tappouhkauksia ja häpeää

Lue myös: Mitte, 21, on Temppareiden ensimmäinen transsukupuolinen - "Jännitti, miten minua kohdeltaisiin"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat