Kuva: AOP

Kourtney Kardashian julkaisi kuvan parhaan ystävänsä kanssa - kommenteissa toistuu yksi huomio

13.04.2021 19:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashianin kanssa kuvassa nähdään Stephanie Shepherd.

Kourtney Kardashian, 41, julkaisi Instagram-tilillään ruokailukuvia, joissa hänet nähdään yhdessä Stephanie Shepherdin kanssa. Kuvateksti on lyhyt ja ytimekäs: "Lounas parhaan ystävän kanssa".

Hurmaavat otokset ovat keränneet hurjan määrän tykkäyksiä. Kommenteissa sen sijaan on noussut yksi huomio esiin monen monta kertaa.

Moni nimittäin tuntuu kummastelevan sitä, ettei kuvassa Kardashianin kanssa poseeraakaan TikTok-tähti Addison Rae, joka on viihtynyt Kardashianin kanssa viime aikoina runsaasti ja josta on tullut selkeästi Kardashianille läheinen ystävä kuluneen vuoden aikana. 

"Addison Rae varmaan itkee tätä lukiessaan."

"Hetkinen, tuo ei ole Addison."

"Luulin, että Addison on bestiksesi."

Julkaisun näet alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Kardashianin ja Raen ystävyys on ollut tapetilla runsaasti myös uusimalla Keeping up with the Kardashian -sarjan kaudelle. Uusimassa jaksossa Kardashianin siskokset Khloé ja Kim halusivat kovasti selvittää, miksi Kourtney ja Addison tulevat niin hyvin toimeen suuresta ikäerostaan huolimatta. 

Heidän ystävyytensä sai alkunsa vuonna 2020, kun Kardashian pyysi Raeta auttamaan poikansa Masonin TikTok-tilin lanseerauksessa. Parin ystävyys on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä heidän 21 vuoden ikäeronsa vuoksi. 

Lue myös: Kourtney Kardashian esitteli miehensä uutta tatuointia somessa - faneilta tyly "tuomio"

Lue myös: Kourtney Kardashian rakastui lateksiin - kolme kuumaa asua

Kilpailut

Uusimmat