Suomalaismuusikko kaahasi korttinsa hyllylle!

19.08.2009 15:11 -

Mainion Lopullinen ratkaisu -levyn tänä vuonna julkaissut Järjestyshäiriö kävi varsin vauhdikkaalla keikkareissulla Jyväskylässä.

Jyväskylä Rockissa soitetun keikan yhteydessä bändin basisti Tomi Alatalo kaahasi poliisin mielestä sen verran rapakkaa vauhtia, että nelikielistä keikoilla räpläävän musikantin kortti otettiin talteen.

Alatalo saattaa kuitenkin olla yhtyeen rauhallisin jäsen, sillä laulaja-kitaristi Juho Markkanen ja rumpali Mikko Manninen painivat keikan jälkeen niin rajusti, että ambulanssi tuli hakemaan Mannisen paikattavaksi. Levy-yhtiön mukaan rumpalin takaraivoa koristaa nyt komea tikkirivi.

Niinikään levy-yhtiöstä kerrotaan, että Järjestyshäiriö pyrkii hoitamaan seuraavat keikkareissut hieman rauhallisemmissa merkeissä.

Samainen basisti muistetaan muuten myös Voicen The Risteily III:lta, ja karaokebaarissa pidetyistä jatkobileistä, joiden tiimellyksessä hän muiskautti pusun Voicen Heräämön Jani Nivalalle. Nivalaa muistutettiin asiasta myöhemmin lähetyksessä. Katso video tapauksesta tästä.

Kilpailut

Uusimmat