Kuva: MTV3

Julkkis-Myyrä paljasti, kuinka sabotoi kilpailua: viljeli piiloviestiä yhdessä tehtävässä koko ajan

05.05.2021 10:45 - Henna Koste

Suosikkiohjelman Myyräksi paljastui räppäri Pyhimys.

Myyrä-ohjelman toisen kauden Myyrä on viimein paljastunut. Finaalissa olivat Aino Sirje, Mikko Kuoppala eli Pyhimys ja Teemu Packalén. Finaalissa selvisi, että Myyrä on Pyhimys, ja näyttelijä Sirje oli parhaiten Myyrän jäljillä.

Finaalijaksossa muisteltiin kilpailua ja selvitettiin, miten suosikkiräppäri oli myyräillyt eli sabotoinut tehtäviä matkan varrella. Latviassa kuvatulla kaudella kilpailijat joutuivat toinen toistaan erikoisempien tehtävien äärelle, jossa kysyttiin luottamusta. Yhdessä tehtävässä oli tarkoitus ostaa torilta tuotteita kauppalappua apuna käyttäen. Hankalaa tehtävän suorittamisesta teki se, että kauppalappu oli kirjoitettu latviaksi. Tehtävässä Pyhimys oli samassa joukkueessa Joona Puhakan ja Sirjen kanssa. Puhakka heitti ilmoille idean, että he voisivat ostella ihan mitä sattuu ja herättää täten hämmennystä. Luonnollisesti tämä sopi Pyhimykselle hyvin.

- Yksi tällainen huvittava yksityiskohta oli, että olin etukäteen googlannut, mikä on myyrä latviaksi eli kurmis. En usko, että he huomasivat mitään, että käytin sitä kiitokseksi ja käytin sitä jatkuvasti, Pyhimys kertoi finaalijaksossa.

Myyrässä kilpailivat myös myös Ilari Johansson, Pippa Laukka, Mikko Penttilä, Mira Luoti, Wallu Valpio ja Noora Karma. Aino Sirje voitti kilpailijoiden keräämän myyräpotin: 21 340 euroa.

Myyrä-kilpailijat suorittivat erilaisia tehtäviä Latviassa. Ohjelmaa juonsi jälleen Roope Salminen. (kuva: MTV3)

Lue myös: Myyrä-kilpailijoilla yllättävä yhteinen menneisyys - Joona Puhakka julkaisi kuvan 10 vuoden takaa

Kilpailut

Uusimmat