Kuva: AOP

Suunnittelevatko Kourtney Kardashian ja Travis Barker kihloja? Lähipiiri kuiskuttelee

06.05.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Lähipiirin mukaan pariskunta on korviaan myöten rakastunut toisiinsa.

Yksi kevään kuumimmista puheenaiheista on ollut Kourtney Kardashianin, 42, ja Travis Barkerin, 45, tuore parisuhde. Suhde tuli julkisuuteen helmikuussa. Sen jälkeen on jo tapahtunut paljon ja muun muassa Barkerin iholta löytyy Kardashianin nimi tatuoituna.

Tuoreimpien lähipiirin tietojen mukaan kaksikko on toisiinsa umpirakastunut ja heidän tiedetään jo suunnittelevan kihlausta sekä häitä. 

- He ovat todellakin rakastuneita. He ovat puhuneet paljon tulevaisuudesta sekä mahdollisesta kihlauksesta ja häistä. Kourtney ei ole tuntenut koskaan näin vahvasti, ja hän onkin valmis viettämään loppuelämänsä Travisin kanssa, lähipiiristä kerrotaan.

Pari ehti olla vuosien ajan ystäviä ennen kuin suhde syveni rakkaudeksi. 

- He ovat tunteneet vuosien ajan ja heillä on vahva suhde. Kourtneyn perhe ei ole nähnyt häntä pitkään aikaan yhtä onnellisena kuin nyt. He rakastavat Travisia. Heidän lapsensakin tulevat toimeen keskenään loistavasti, mikä on tehnyt asioista suunnattoman helppoja. 

Kardashianilla on kolme lasta entisen puolisonsa Scott Disickin kanssa. Barkerilla sen sijaan on kaksi lasta ex-vaimo Shanna Moaklerin kanssa. 

Lue myös: Kehonkielen ekspertti analysoi Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin kuvat: "Haluavat järkyttää"

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi rohkean pusukuvan Travis-rakkaansa kanssa - kaikki eivät innostuneet

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat