Kuva: AOP

Frendit-paluun tunteikas traileri julki - katso miltä tutut kasvot näyttävät nyt

20.05.2021 07:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Erikoisjakso julkaistaan 27. toukokuuta HBO Maxilla.

Frendit on kulttimaineeseen noussut sarja, jolla riittää faneja. Vuosina 1994-2004 televisiossa pyörinyt sarja on monelle yhä edelleen pakopaikka arjesta. Siksi ei liene ihme, että moni Frendit-fani on odottanut innolla sarjan mahdollista paluuta. Nyt tuo odotus palkitaan, kun paluujakso julkaistaan HBO Maxilla 27. toukokuuta.

Kyseessä ei ole sarjan uudelleenkäynnistäminen, vaan alkuperäiskuusikko kokoontuu muistelemaan menneitä yhdessä. Alun perin paluun oli tarkoitus tapahtua jo vuosi sitten, mutta koronapandemia on lykännyt ohjelman tekemistä useampaan otteeseen.

27. toukokuuta julkaistavassa erikoisjaksossa tuttu kuusikko nähdään sekä omana itsenään muistelemassa menneitä ja sarjan kuvauksia että roolihahmoissaan. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer palaavat siis legendaariselle kuvaustudiolle muistelemaan ja pelailemaan. 

Jakson juuri julkaistun trailerin pääset katsomaan alta. 

Jaksossa nähdään tutun kuusikon lisäksi myös lukuisia vieraita. Ohjelmassa ovat mukana muun muassa David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington ja Reese Witherspoon.

Lue myös: Frendien tunnarin suihkulähdetanssi oli karmea kokemus, tähti kertoo - 'Ei ollut minun ideani!'

Lue myös: "Jos olet Frendit-fani, tämä pilaa elämäsi" - Jennifer Anistonin puhetapa hämmentää TikTokissa

Lue myös: Tunnistaisitko Frendit-tähteä? Kuvat 80-luvulta saavat leuat loksahtamaan

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat