Kuva: AOP

Mischa Barton avaa karua taustaa O.C.-sarjan kuvauksista: 'Ihmiset olivat hyvin ilkeitä minulle'

20.05.2021 21:15 - Emmi Moilanen

Barton näytteli sarjassa Marissa Cooperia kolmen tuotantokauden ajan.

Näyttelijä Mischa Barton, 35, muistetaan erityisesti O.C. -suosikkisarjasta, jossa hän näytteli Marissa Cooperia vuosina 2003-2006 kolmen tuotantokauden ajan. Bartonin roolihahmo poistui sarjasta kolmannen tuotantokauden lopussa, auto-onnettomuuden seurauksena.

Nyt Barton avaa E!Newsin tuoreessa haastattelussa syitä, jotka johtivat suosikkisarjasta poistumiseen. Barton kertoo, että kulisseissa tapahtui kiusaamista.

- Setissä oli ihmisiä, jotka olivat hyvin ilkeitä minulle. Se ei ollut paras mahdollinen ympäristö nuorelle, herkälle tytölle, joka oli sysätty kuuluisuuteen selviytymään, Barton kertoo.

Näyttelijän mukaan asiat alkoivat kärjistyä toisen tuotantokauden kuvauksissa, kun työpäivät alkoivat venyä.

- Setissä oli myös yleistä kiusaamista joiltakin miehiltä, ja se tuntui todella pahalta, Barton perkaa kokemuksiaan.

- Mutta toisaalta rakastin sarjaa ja piti rakentaa omat suojamuurit ja keinot, joiden avulla selviytyä siitä sekä julkisuudesta. Tunsin oloni hyvin suojattomaksi, kun yritin käsitellä sitä hyökkäysten määrää henkilökohtaisessa elämässäni, hän jatkaa.

Sarjan luoja Josh Schwartz kertoi jo vuonna 2017 The Daily Beastin haastattelussa, että suosikkisarjan kulisseissa kytivät mutkikkaat ihmissuhteet.

- Mischa ei halunnut sarjasta pois sen enempää kuin muutkaan nuoret. Henkilökemiat setissä olivat mutkikkaat, mutta hän ei aktiivisesti yrittänyt jättää sarjaa.

Lue myös: Näyttelijä Mischa Barton osoitti, että trenditakki taipuu myös rock-henkiseen tyyliin - kopioi look!

Lähde: E!News, People

Kilpailut

Uusimmat