Kuva: AOP

Dwayne Johnson yllätti 91-vuotiaan naisen - koskettavalla videolla miljoonia katselukertoja

25.05.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Johnson onnitteli ystävänsä äitiä suloisella videoviestillä.

Hollywood-tähti Dwayne "The Rock" Johnson, 48, yllätti ystävänsä äidin suloisella videoviestillä.

Videolla Johnson muun muassa laulaa syntymäpäivälaulun ja lähettää lentosuukkoja Ruthie-nimiselle naiselle, joka täytti 91 vuotta. Ruthie on Johnsonin ystävän, elokuvaohjaaja Andy Fickmanin äiti. Fickman on muun muassa ohjannut The Game Plan -elokuvan, jota Johnson tähditti.

"Juhlimme Ruthien 91-vuotisjuhlia ja miten kauniin ja inspiroivan elämän hän onkaan elänyt. Kuten olen aina sanonut, ja tarkoitan sitä sydämestäni, tällaiset hetket ovat kuuluisuuden parhaita puolia", Johnson kirjoittaa videon yhteydessä.

Videota, jolla Ruthie-äiti on todella otettu Johnsonin onnitteluista, on katsottu miljoonia kertoja ja se on herkistänyt tuhansia faneja.

Näet videon alta tai tästä.

Johnsonin nimi on ollut usein esillä, kun yhdysvaltaisilta on kysytty eri gallupeissa, että kenestä he haluaisivat maan seuraavan presidentin. Vuonna 2017 Johnson itsekin sanoi, että voisi tulevaisuudessa pohtia ehdokkaaksi ryhtymistä.

Huhtikuussa Newsweek-julkaisu uutisoi, että tuoreen gallupin mukaan lähes puolet amerikkalaisista, noin 46 prosenttia, tukisi Johnsonia, jos tämä hakisi presidentiksi.

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnsonista presidentti? Lähes puolet yhdysvaltalaisista tukisivat ehdokkuutta

Lue myös: Dwayne Johnsonin tytär täytti 3 vuotta ja sai isältään ihastuttavan yllätyksen - katso

Lue myös: Dwayne Johnson paljastaa, että häntä luultiin usein tytöksi lapsena - katso lapsuuskuva

Kilpailut

Uusimmat