Kuva: AOP

Miljoonia tykkäyksiä mutta vain muutama kommentti - Kendall Jennerin uudet päivitykset hämmentävät

24.05.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kendall Jenner on rajoittanut tuoreiden kuviensa kommentointia.

Kendall Jenneriä, 25, seuraa Instagramissa peräti 165 miljoonaa tiliä. Naisen kuvat saavatkin järjestään miljoonia tykkäyksiä ja tuhansittain kommentteja. Cosmopolitan nostaa esiin, että Jennerin tuoreissa julkaisuissa kommentteja on kuitenkin vain kourallinen.

Jenner jakoi tuoreimmassa päivityksessään kuvia viikonlopun juhlista, joita vietettiin hänen tequilabrändinsä lanseerauksen kunniaksi. Paikan päällä oli monia julkkisvieraita, kuten Justin Bieber ja Travis Scott. Kuvapäivitys on kuitenkin saanut vain kahdeksan kommenttia. Cosmopolitan kertoo, että Jenner on rajoittanut päivityksen kommentoinnin vain ihmisille, joita hän itsekin seuraa. Näin ollen kommentit ovat jääneet vähäisiksi. Jenner seuraa Instagramissa 228:aa tiliä.

Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Jenner on rajoittanut samalla tavalla myös toisiksi uusimman päivityksensä kommentointia. Tämän kuvan näet alta tai tästä linkistä.

Kommenttien rajoittaminen saattaa johtua siitä, että Jenner on saanut kritiikkiä siirryttyään tequilabisnekseen. Jotkut ovat kritisoineet naista siitä, että tämä käyttää hyväkseen meksikolaista kulttuuria. Jennerin tequilabrändin mainos on sekin herättänyt joissain paheksuntaa. Jenner nähtiin mainoksessa asussa ja hiustyylissä, jonka monet ovat yhdistäneet perinteiseen meksikolaiseen kulttuuriin. Jenner onkin saanut syytöksiä kulttuurisesta omimisesta, ja Jenner otti kyseisen mainosvideon kommentit pois käytöstä Instagramissa. Kyseisen kuva- ja videopäivityksen voit katsoa alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Pukeudu jätskitötteröksi - katso kuvat Kendall Jennerin ja muiden muotigurujen luottotyylistä

Lue myös: Kendall Jenner puhuu monille tutusta addiktiosta: "Menetän yhteyden kehooni, kun tuijotan ruutua"

Lähteet: Cosmopolitan, Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat