Kuva: AOP

Julkkiksille ei makseta juuri mitään Simpsonit-ääniroolista - Trumpille ei haluttu maksaa sitäkään

26.05.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Simpsonien tuottaja Mike Reiss paljastaa, kuinka paljon julkkiksille maksetaan vierailusta sarjassa.

Simpsonit-animaatiosarjan yli 30-vuotisen historian aikana monet julkkikset ovat antaneet äänensä sarjaan vierailevina tähtinä. Sarjassa on kuultu muun muassa Lady Gagan, Dustin Hoffmanin, Michael Jacksonin sekä Venus ja Serena Williamsin ääniä. Simpsonien pitkäaikainen tuottaja Mike Reiss on nyt kertonut Metro-julkaisun haastattelussa, mitä näistä julkkisvierailuista maksetaan, ja summa saattaa yllättää.

Reiss kertoo, että julkisuudenhenkilöille maksetaan 400 dollaria, eli noin 327 euroa, esiintymisestään. Reiss paljastaa tämän faktan muistellessaan, että sarjan tekijät olivat kirjoittaneet roolin radiojuontaja Rush Limbaughille. Helmikuussa menehtynyt Limbaugh tunnettiin konservatiivisista arvoistaan.

- Sitten ajattelimme, että haluammeko todella antaa Rush Limbaughille 400 dollaria. Sen me maksamme kaikille vieraileville tähdillemme. Sitten ajattelimme, että emme halua antaa sitä hänelle, Reiss muistelee.

- Sama homma (Donald) Trumpin kanssa. Ei hän ansaitse minulta 400:aa dollaria, Reiss sanoo.

Vaikka monet suuret tähdet ovat halunneet mukaan Simpsoneihin, kaikkia haluamiaan julkkiksia sarjan tekijät eivät ole saaneet houkuteltua mukaan. Reiss paljastaa, että esimerkiksi Bruce Springsteeniä ja Eminemiä sarjaan ei ole saatu yrityksistä huolimatta.

- Olemme myös pyytäneet kaikkia Yhdysvaltain presidenttejä, paitsi ehkä Donald Trumpia. Kaikki ovat sanoneet ei.

Lue myös: Simpsonit-käsikirjoittaja paljastaa, miten väkivaltaiset kohtaukset pääsivät sensorien läpi

Lue myös: Tuorein Simpsonit-jakso nousi otsikoihin Morrissey-hahmon takia - laulajan leiristä kova älähdys

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat