Kuva: MTV3

Tommi Taurula kertoo hauskat faktat Salkkareiden kaljakohtauksista: "Eihän katsoja sitä tiedä"

28.05.2021 10:15 - Henna Koste

Tommi Taurula on sihauttanut Kari Taalasmaana auki lukuisia oluttölkkejä. Joskus tölkkiin täytyy tarttua myös aamukahdeksan kuvauksissa, eikä näyttelijälle silloin maistu alkoholitonkaan olut.

Monipuolista näyttelijän uraa luonut Tommi Taurula, 53, tunnetaan parhaiten Salatut elämät -sarjan Kari Taalasmaana. Liki sarjan alusta asti mukana ollut Taurula tunnistetaan kadulla, mutta mies ei edes halua ajatella olevansa minkään sortin julkkis.

- Teen vain duuniani. Helsingissä saa kulkea aika rauhassa, joskus joku pyytää selfieitä. Tällä viikolla ei ole tarvinnut antaa kuin yksi selfie. Siviilissä toki koitan kulkeakin muun näköisenä kuin Kari Taalasmaana, Taurula sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Eniten Taurula kertoo nauttivansa, kun hän saa näytellä perusarjen draamaa.

- On kiva, kun Kari korjailee jotain ja hommat menee päin prinkkalaa. Siitä tulee tahatonta huumoria. Se on ehkä katsojistakin kiinnostavampaa kuin se, kun lentokone tippuu Siperiaan, Taurula toteaa ja viittaa sarjan vuosien takaiseen juonenkäänteeseen.

Mutkatonta Kari Taalasmaata vetää puoleensa ongelmien lisäksi sohva ja oluttölkki. Taurula ei ole pysynyt laskuissa, kuinka monta kertaa on sihauttanut oluen auki kuvauksissa. Näyttelijä kertoo, että kuvauksissa hän juo alkoholitonta olutta.

-  Kuvauksissa ei tarvitse ottaa montaa huikkaa. Joskus en ota yhtään. Aamukahdeksan kuvauksissa, juuri heränneenä ei tee hirveästi mieli lipittää alkoholitonta olutta. Joskus leikataan toiseen kuvakulmaan ja tölkissä on vettä. Eihän katsoja sitä tiedä, Taurula sanoo.

Näyttelijällä on toiveita hahmonsa alkoholin käytön suhteen.

- Olen joskus jopa ääneen toivonut, että Karin juomiseen kiinnitettäisiin huomiota. Sitä voisi vähän karsia, Taurula sanoo.

Tommi Taurula kertoo, että kuvauksissa juodaan alkoholitonta olutta - jos sitäkään. (kuva: MTV3)

Lue myös: Näyttelijä paljasti hauskat taustat Salkkarit-kirjan kannen takaa - peruukkia olisi pitänyt editoida

Kilpailut

Uusimmat