Kuva: MTV3

MTV: Uusi Salkkarit-tähti muutti Suomeen ja rakastui - mies löytyi suositusta deittipalvelusta

31.05.2021 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Anttila saapui Pihlajakadulle intiimeissä tunnelmissa.

Yhdysvalloissa asunut näyttelijä Johanna Anttila, 36, teki vastikään debyyttinsä Salatut elämät -sarjassa. Anttilan Joanna Lumijoki -niminen hahmo saapui sarjaan rohkean kohtauksen myötä, sillä Lumijoella oli intiimi hetki Mikin kanssa. Mikiä näyttelee Konsta Hietanen.

Anttila kertoo MTV:n haastattelussa, että on saanut roolistaan jo paljon palautetta.

-  On tullut tosi ihania viestejä. Joannasta löytyy monta puolta ja hän herättää varmasti tunteita suuntaan jos toiseenkin katsojissa, mikä on hyvä juttu. Vihapuheluja ei ole ainakaan vielä tullut, Anttila nauraa.

Anttilalla ei ole ikävä Yhdysvaltoihin, sillä hän on löytänyt rakkauden Suomesta. Anttila ja hänen avomiehensä muuttivat Tampereelle ja tapasivat alun perin suositun deittipalvelun Tinderin kautta.

- Avomieheni kanssa asumme nyt Tampereella. Tinderin kautta tapsimme. Sieltäkin voi löytyä rakkaus, Anttila hymyilee haastattelussa.

- Huomasin, että hänen kanssaan heti ensimmäisellä tapaamisella tuli tosi vahva sisäinen rauha. Se tuli siinä tilanteessa todella voimakkaana, että tämä tuntuu oikealta ja hyvältä, näyttelijä jatkaa.

Lue myös: MTV: Salkkareissa nähdään toukokuussa uusi näyttelijä - Johanna saapui sarjaan Yhdysvalloista

Lue myös: MTV: Susanna Laineen Salatut elämät -debyytin päivämäärä selvillä

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat