Kuva: AVA

Veronica Verho paljastaa, miksi julkisti kihlauksensa vasta kuukausia myöhemmin

01.06.2021 16:15 - Henna Koste

Juontaja Veronica Verho nähdään suosikkiohjelma Love Islandin uutena juontajana. Verho kihlautui kumppaninsa Juhani Koskisen kanssa tammikuussa.

Suosioon noussut Love Island Suomi tekee paluun tv-ruutuihin elokuussa. Korona-aika on vaikeuttanut deittailua, mutta ohjelma vastaa tähän haasteeseen onnekkaiden valittujen sinkkujen kohdalla. MTV:n syksyn ohjelmiston julkistustilaisuudessa kerrottiin, että hakemuksia ohjelmaan on tullut ilahduttavan paljon. Onnekkaimmat voivat löytää saarelta rakkauden. Voittajapari palkitaan rahapotilla. 

Ohjelman uutena juontajana nähdään Veronica Verho. Tubettajana, palkittuna radiojuontajana ja Posse-ohjelman juontajana tutuksi tullut Verho on pestistä silmin nähden innoissaan. 

- Olen elänyt ja hengittänyt ohjelmaa sen viimeiset kaksi kautta. On ollut ihanaa huomata, että monet parit ovat vielä yhdessä, juontaja kertoo Voice.fi:n haastattelussa. 

Verhon mielestä mukaan on valikoitunut aiemmilla kausilla upeita kilpailijoita.

- Ihmiset ovat tulleet mukaan avoimin mielin, valmiina löytämään jopa rakkauden. He ovat rehellisiä ja valmiita puhumaan, mikä ei ole suomalaisille ehkä vieläkään ihan tyypillistä. Minusta on upea esimerkki ulospäin nähdä, kuinka tärkeää tunteista puhuminen on, Verho sanoo.

Koska haku ohjelman tulevalle kaudelle on edelleen avoinna, Verho kannustaa sinkkuja tarttumaan tilaisuuteen. 

- Aikuisiällä uusien ystävien saaminen ei ole aivan helppoa ja tällaista mahdollisuutta ei ole missään muualla. Kyseessä on hyvän mielen ohjelma, johon tarvitaan vain seikkailuhenkisyyttä, Verho sanoo.

Juontaja kertoo odottavansa ohjelman myötä rakkaudentäyteistä syksyä. Hiljattain kihlauksestaan kertonut juontaja kuvailee elävänsä itsekin tällä hetkellä rakkauskuplassa. Verho vastasi myöntävästi kumppaninsa Juhani Koskisen kosintaan tammikuussa. Miksi pari julkisti kihlauksensa vasta nyt?

- Pysähdyin miettimään, kuinka paljon olenkaan jakanut elämästäni viimeisen 10 vuoden aikana. Halusin pitää tämän ensin meidän välisenämme. Kerroimme ensin vanhemmille. Pääsimme tapaamaan isovanhempamme kasvotusten vasta muutama viikko sitten. Halusimme kertoa heille kasvotusten – se oli tärkeää. Tällaista haluaa fiilistellä niin paljon, eikä tuntunut, että olisi kiire kertoa (julkisesti), Verho sanoo.

Kosinta tapahtui parin Lapin reissulla.

- Olimme Ivalossa, josta olimme vuokranneet mökin, jossa ei ollut sähköä, eikä vettä. Se oli jo minulle itsessään ihan uusi juttu. En ole käynyt vaeltamassakaan, mutta Juhani on ihan konkari. Siellä pääsi ihanasti internet-maailmaa karkuun. Olimme lumikenkäilemässä, kun Juhani polvistui eteeni. Se on yksi elämäni ikimuistoisimmista hetkistä, Verho iloitsee.

Lue myös: Umpirakastunut Love Island -pari Sofia ja Eetu: Kaukosuhde ei ole ongelma

Kilpailut

Uusimmat