Kuva: All Over Press

Ashley Tisdale kamppailee synnytyksestä palautumisen kanssa: "En tunne oloani hyväksi kropassani"

09.06.2021 16:45 - Senja Rapila

35-vuotias näyttelijä kertoo, että on verrannut omaa palautumistaan sosiaalisessa mediassa muiden äitien palautumiseen. Ja pettynyt.

Muun muassa High School Musical -elokuvista muistettava näyttelijä Ashley Tisdale, 35, on jakanut omassa blogissaan rehellisen kirjoituksen koskien synnytyksen jälkeistä palautumista. Hän synnytti esikoisensa maaliskuun lopussa.

Tisdale kertoo bloginsa lukijoille avoimesti, että on kamppaillut synnytyksen jälkeen omien odotustensa kanssa ja harmittelee palautumisajan kestoa.

"Tämä kirjoitus on kaikille teille, jotka katsotte peiliin ja ajattelette, että teidän pitäisi näyttää paremmalta. Varsinkin jos olette juuri synnyttäneet. Instagram voi todella päästä päähämme ja sekoittaa ajatuksemme. On niin monia malleja ja vaikuttajia, joihin olen verrannut myös omaa henkilökohtaista matkaani palautumisessa. Ja sitten mietin, että miten ihmeessä he näyttävät tuolta, jos he ovat juuri saaneet vauvan?" Tisdale kirjoittaa.

Hän kertoo, että on treenannut runsaasti päästäkseen jälleen haluamaansa fyysiseen kuntoon.

"Olen treenannut hitosti. Olipa se vaellusta, pilatesta, kuntopyöräilyä, silti en tunne oloani hyväksi kropassani. Kyllä, mahduin jo joihinkin farkkuihin, mutta en kuitenkaan niihin, joihin mahduin ennen raskautta."

Näyttelijä pohtii myös kirjoituksessaan sitä, ettei kenenkään tulisi verrata omaa kroppaansa toisen kroppaan, varsinkaan raskaudesta palautuessa.

"Jokaisella on erilainen matka ja on tärkeää, ettemme suuntaa negatiivisia tunteita kroppaamme kohtaan. Sellaisten ajatusten, kuten et ole tarpeeksi hyvä tai voisit näyttää paremmalta, pitää loppua. Niiden pitää loppua varsinkin siinä vaiheessa, kun ymmärrät kroppasi juuri luoneen ja antaneen elämän uudelle ihmiselle."

Lue myös: Ashley Tisdalen nenäleikkausta arvosteltiin rankasti: "Todella traumaattinen kokemus"

Lue myös: Ashley Tisdale paljasti poistattaneensa rintaimplanttinsa - julkaisi rehellisen kirjoituksen

Lähde: Frenshe

Kilpailut

Uusimmat