Kuva: AOP

Ashley Tisdalen nenäleikkausta arvosteltiin rankasti: "Todella traumaattinen kokemus"

04.02.2021 17:15 - Senja Rapila

High School Musical -tähti kävi nenäleikkauksessa 15 vuotta sitten.

Näyttelijä Ashley Tisdale, 35, kävi 15 vuotta sitten nenäleikkauksessa, joka aiheutti kuohuntaa fanien keskuudessa ja sosiaalisessa mediassa. Nyt kaikkien näiden vuosien jälkeen hän on kirjoittanut rehellisen kirjoituksen aiheesta omaan blogiinsa.

Tisdale aloittaa kertomalla, ettei hän ollut vielä valmis puhumaan asiasta julkisesti, mutta hiljattain haastattelussa esitetty kysymys avasi tunteiden vyöryn. Kertoman mukaan kysymys tuli puskista.

"Tuntui siltä, että tämä tarina viedään minulta. Tämä ei ole todellakaan uusi uutinen, ja vaikka rakastan olla rehellinen faneilleni, tähän aiheeseen en ole vielä ottanut kantaa. Tiivistettynä: tämä oli todella traumaattinen kokemus minulle. Se saa minut vieläkin tunteelliseksi", Tisdale kirjoittaa.

Näyttelijä kertoo, ettei nenäleikkaus tuntunut isolta asialta 15 vuotta sitten, koska sitä ei tehty esteettisistä syistä. Tisdale kärsi terveysvaivoista ja useat lääkärit suosittelivat, että hän kävisi nenäleikkauksessa saadakseen hengitettyä paremmin. Vuonna 2007 Tisdale on kertonut haastattelussa, että vaiva paheni iän myötä. Lääkärit olivat sanoneet, että hänellä on todella vino nenän väliseinä ja kaksi pientä murtumaa nenässä.

"Olin nuori, enkä ajatellut sitä liikaa. Ajattelin vain miksi ei? Se ei olisi iso juttu minulle, enkä koskaan ollut unelmoinut mistään nenäleikkauksesta."

Leikkauksen jälkeen alkoi paranemisprosessi. Vaikeinta ei Tisdalen mukaan ollut nenän parantelu, vaan medioiden kirjoitukset prosessista. Näyttelijän mukaan mediat yrittivät jatkuvasti luoda hänestä sellaista kuvaa, että hän olisi käynyt nenäleikkauksessa esteettisistä syistä.

"Rakastin itseäni, mutta olin siihen aikaan hyvin tietämätön (kuten olette varmasti kaikki nähneet vaatevalintani, hah!)."

"Kun kävin leikkauksessa, minut tuomittiin ja saatiin tuntemaan häpeää valintani vuoksi. Tein valinnan, joka ei ollut kenenkään muun asia, eikä ole vieläkään. [...] Jos jotain, vasta leikkauksen jälkeen olin epävarma. Kuten huomaatte, tässä on paljon asioita purettavana, eikä 10 minuutin haastattelu ole oikea paikka puhua siitä."

Lue myös: Ashley Tisdale paljasti poistattaneensa rintaimplanttinsa - julkaisi rehellisen kirjoituksen

Lue myös: Vanessa Hudgensin High School Musical -video räjäytti somen: 'Zac Efron, vastaa 24 tunnin sisällä'

Lue myös: Näyttelijä Ashley Tisdale kiittää AA-kerhojen toimintaa koronariskin aikana: "Kiitos etäkokouksista!"

Lähde: Frenshe, Insider

Kilpailut

Uusimmat