Kuva: AOP

Kauhukirjailija Stephen King hehkuttaa jännärielokuvaa - "Ei sovi heikkohermoisille"

10.06.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stephen Kingkin kirjoista on tehty useita menestyneitä kauhuelokuva. Nyt mies kertoo Twitter-sivullaan, että on innostunut eräästä leffasta.

Kauhukirjalija Stephen King, 73, tunnetaan lukuisista romaaneistaan, joista on tehty myös elokuvia. Miehen kirjoihin perustuvat muun muassa kauhuelokuvat Carrie, Uinu, uinu lemmikkini sekä It.

Nyt King on suositellut erästä pienen budjetin jännityselokuvaa Twitter-sivullaan. King on nimittäin sitä mieltä, että The Clovehitch Killer teki häneen vaikutuksen.

"Jokus mahtava pieni elokuva yllättää. Näin tapahtui The Clovehitch Killerin kanssa. Minusta se oli sietämättömän jännittävä, mutta varoitan, se ei sovi heikkohermoisille", King kirjoittaa.

The Clovehitch Killer kertoo Tyler Burnsidesta, joka on kiltti ja velvollisuudentuntoinen poika oikeamieliselle isälleen. Tylerin ainoa huolenaihe ovat ratkaisemattomat murhat omassa kotikaupungissa, jossa Clovehitchiksi kutsuttu sarjamurhaaja on murhannut kymmenen naista. Kun Tyler löytää isänsä tavaroiden joukosta vastenmielisiä valokuvia, hän alkaa epäillä, että mies, johon hän eniten luottaa, saattaa olla vastuussa kammottavien rikosten sarjasta.

Pääosissa nähdään muun muassa Dylan McDermott, Charlie Plummer, Samantha Mathis sekä Madisen Beaty.

Näet Kingin twiitin alta tai tästä.

Elokuvan trailerin näet alta. Jos julkaisu ei toimi, paina tästä.

Lue myös: Yksi kauhuelokuva oli kirjailija Stephen Kingille ensikatselulla liikaa: "Pyysin sammuttamaan sen"

Lue myös: Kauhulegenda Stephen King paljastaa suosikkinsa omiin teksteihin perustuvista tv-sarjoista

Kilpailut

Uusimmat