Kuva: Getty

Ewan McGregor avautuu addiktiostaan - "En olisi voinut kuvitellakaan jääväni koukkuun"

11.06.2021 10:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Ewan McGregor on ollut raittiina jo 21 vuoden ajan.

Näyttelijä Ewan McGregor esittää amerikkalaista muotisuunnittelijaa, joka oli menettää kaiken alkoholismin takia uudessa Halston-sarjassa. Varietyn järjestämässa keskustelussa McGregor kertoo Mandalorian-tähti Pedro Pascalille omista haasteistaan alkoholin kanssa.

Näyttelijä kertoo, että ei koskaan voinut kuvitellakaan, että olisi voinut jäädä alkoholiin koukkuun. Hän on ollut kuivilla vuodesta 2000 lähtien. 

– En olisi voinut kuvitellakkaan jääväni koukkuun. Näen ja ymmärrän addiktiosta kärsivät roolihahmot eri tavalla. Raittius on osa elämääni, McGregor kertoo.

– Se on aika tärkeä osa, sillä se on antanut minulle valtavasti iloa, onnellisuutta ja rauhaa, jota minulla ei ollut ennen raitistumistani. On mielenkiintoista vetää kokaiiniviivoja, polttaa tupakkaa ja juoda shotteja Halstonin roolissa ja samalla iloita siitä, että ne eivät olleet oikeita.

McGregorin yksi tunnetuimmista rooleista on heroiininkäyttäjistä kertovassa elokuvassa Trainspotting. Hän kertoo, että entiset addiktit opettivat elokuvan näyttelijöille, kuinka heroiinia käytetään. 

– Meille annettiin kaikki välineet, joita annoksen valmistamiseen tarvitaan, kuten sytkäri, lusikka, tulitikkuja, ruokasoodaa ja lumeheroiinia.

Lue myös: Darth Vader -näyttelijä palaa rooliinsa - somekansalta ristiriitainen vastaanotto

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat