Kuva: All Over Press

Suits-tähden hurja synnytystarina: Vaimon synnytys käynnistyi parkkipaikalla, toimi itse kätilönä

11.06.2021 20:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

39-vuotiaalla Patrick J. Adamsilla on nyt kaksi yhteistä lasta vaimonsa Troian Bellisarion kanssa.

Suits-sarjasta parhaiten tunnettu näyttelijä Patrick J Adams, 39, on paljastanut vaimonsa Troian Bellisarion, 35, kanssa tuoreessa podcast-haastattelussa pariskunnan toisen lapsen hurjan synnytystarinan. He saivat toisen lapsensa toukokuun 15. päivä.

Pari kertoo, että heidän toinen yhteinen lapsensa syntyi sairaalan parkkipaikalla.

- Siinä vaiheessa kun painoin nappia ja sain parkkilipun, hän huusi. Käännyn ympäri, ja siinä hetkessä kun saan pääni käännettyä, Troian on nelin kontin takapenkillä ja tilanne on räjähtänyt käsiin, Adams kertoo.

Hän ajoi äkkiä ensiavun sisäänkäynnille hakemaan apua tilanteeseen.

- Menin suoraan sairaalan vartijan luokse ja sanoin: 'Se tapahtuu autossamme! Teidän pitää tuoda pyörätuoli, kaikki ihmiset, kaikki ammattilaiset sinne! Se tapahtuu nyt!".

Kun Adams pääsi takaisin autolle, hän kertoo vaimonsa päästäneen "uskomattomia ulvahduksia". Bellisario käski myös miestään ottamaan hänen housunsa pois. Siinä vaiheessa myös Adams ymmärsi, että tyttö oli jo syntymässä, eikä kukaan ehtisi avuksi.

- Siinä tilanteessa ei ollut aikaa paniikille. Siinä tilanteessa piti vain toimia.

Adams kertoo tarkistaneensa vauvan kaulan, ettei napanuora ollut kiertynyt sen ympärille. Kolmen minuutin jälkeen vauva oli ulkona turvallisesti ja alkoi itkeä.

- Katsoin olkani yli, sillä olin vieläkin kontillani. Näin, kuinka Patrick piti häntä ylösalaisin ja tyttö äänteli. Mietin vain, että hän on elossa, kunnossa ja hengittää.

Adams ja Bellisario menivät vuonna 2016 naimisiin kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Heillä on nyt kaksi yhteistä tytärtä, 2-vuotias Aurora sekä toukokuussa syntynyt tytär Elliot.

Pariskunta nähtiin Meghan Marklen ja Prinssi Harryn häissä. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Suits-kollega pelkää ottaa yhteyttä Meghan Markleen - ymmärrettävä syy

Lue myös: Kylie Jenner paljasti yksityiskohtia synnytyksestään: "Se oli hullua"

Lue myös: Naisen jakamasta synnytyskuvasta nettihitti: "Niin hulvaton"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat