Kuva: Emmi Moilanen

Jasmin Voutilaiselle ero oli itsetutkiskelun paikka - kertoo nyt IL:lle viihtyvänsä sinkkuna

14.06.2021 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Voutilainen näyttelee Salatut elämät -sarjassa Aino Kaukovaaraa.

Viime vuoden lopulla Salatut elämät -näyttelijä Jasmin Voutilainen, 25, ja Love Island -ohjelmasta tuttu Ville Toivonen erosivat.

Voutilainen kertoo tuoreessa Iltalehden haastattelussa, että on joutunut eron jälkeen hieman tutkimaan itseään ja huomannut viihtyvänsä hyvin yksin.

- Olen tutkaillut viime aikoina itseäni henkisesti vähän uudella tavalla, ja se on tehnyt minulle tosi hyvää, Voutilainen hymyilee IL:lle.

- Olen itse asiassa viihtynyt tosi hyvin yksin. Olen halunnut keskittyä minulle tärkeisiin asioihin, ystäviin, perheeseen ja työhön, niin tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä olla yksin, näyttelijä jatkaa.

Ennen Salatut elämät -sarjaa Voutilainen näytteli Aino Kaukovaara -hahmoaan Nightmare 2 – Painajainen jatkuu -elokuvassa, joka perustuu suosikkisarjaan. Voutilainen kertoo IL:lle, että työskentely sarjassa on edelleenkin mielekästä ja ihmiset tunnistavat hänet usein Aino-nimellä.

-  Mutta se on hassua, että olen oppinut tunnistamaan oman nimeni lisäksi Aino-nimen, kun ihmiset saattavat tulla puhumaan minulle ja kutsuvat minua roolihahmoni nimellä.

Näyttelijätyön ohella Voutilainen työskentelee myös somevaikuttajana, jolla on pelkästään Instagramissa yli 72 000 seuraajaa. Muutama vuosi sitten Voutilainen kilpaili Miss Helsinki -tittelistä.

Lue myös: Fanit vertasivat Jasmin Voutilaista toiseen Salkkarit-tähteen - huomaatko yhdennäköisyyden?

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijät paljastivat hauskimmat kohtauksensa - repeämisiltä ei vältytä

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat