Kuva: AOP

Kardashianit lomailivat pandemia-aikana hulppeissa maisemissa - vuokramökillä huima hinta

15.06.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lomamatkasta on nyt myös julkaistu maistiainen.

Kardashianin perhe kuvasi viime vuonna viimeistä tuotantokautta jättisuositulle Keeping up with the Kardashians -sarjalle.

Sarjassa muun muassa nähdään jakso, jossa perhe lomailee Lake Tahoella hulppeassa vuokramökissä ja nauttii ajastaan uskomattomissa maisemissa.

Cosmopolitan-lehden mukaan vuokramökki ei ollut ihan halvimmasta päästä. Perhe nimittäin pulitti jokaisesta vuorokaudesta 6348 dollaria eli noin 5200 euroa. Mökki sisälsi muun muassa 17 makuuhuonetta, 18 vessaa, elokuvahuoneen ja porealtaan. Paikan päällä oli myös kokki sekä siivooja.

Näet videon lomamatkasta alta tai tästä.

Sarjan tähdet istuvat kesällä alas juontaja Andy Cohenin kanssa ja muistelevat 20 tuotankokauden pituista matkaa. Jaksossa nähdään Kris Jenner, Kylie Jenner, Kendall Jender, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian sekä Scott Disick.

Nyt kyseisestä keskusteluhetkestä on saatu myös traileri.

Trailerin mukaan jaksossa tullaan käymään läpi erilaisia riitoja, eroja sekä pettämiskohuja. Myös tunteet käyvät kuumina, kun herkät aiheet ovat käsittelyssä. Esimerkiksi Kim Kardashian ja Kris Jenner käyvät pientä sanasotaa ja Khloé Kardashian kuulee tiukan kysymyksen.

Näet trailerin täältä.

Lue myös: Pettämiskohuja ja suuria tunteita - Kardashianit kohtaavat toisensa suosikkisarjan jälkipuinnissa

Lue myös: Khloé Kardashianin äänen muuttumista hämmästeltiin - tähti kommentoi keskustelua

Lue myös: Pettämiskohuja ja suuria tunteita - Kardashianit kohtaavat toisensa suosikkisarjan jälkipuinnissa

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Uusimmat