Kuva: AOP

Angelina Jolien ja ex-miehen välit lähentyvät entisestään - Jolie otti jo seuraavan ison askeleen

16.06.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Angelina Jolie on nähty eksän asunnolla jo toistamiseen tällä viikolla.

Aiemmin kirjoitimme, kuinka näyttelijätär oli nähty vierailemassa ex-miehensä asunnolla ensimmäisen kerran. Pääset lukemaan jutun täältä.

Näyttelijä Angelina Jolie, 46, on nähty jälleen ex-miehensä näyttelijä Jonny Lee Millerin, 48, asunnolla. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan mennyt sinne yksin, vaan halusi esitellä entiselle puolisolleen poikansa, Pax-Thien Jolie-Pittin, 17, joka hänellä on toisesta entisestä avioliitostaan näyttelijä Brad Pittin, 57, kanssa.

Jolien kerrotaan viipyneen asunnossa noin tunnin ajan. Edellisellä kerralla hän oli siellä viettämässä tunnelmallista illallista, joka venähti aamuun asti.

Jolie meni naimisiin Millerin kanssa vuonna 1996, mutta pariskunta erosi jo vuonna 1999. Heidän väliensä kerrotaan kuitenkin pysyneen lämpiminä vuosien varrella. Pittin kanssa Jolie piti yhtä vuodesta 2005, mutta naimisiin he menivät vasta 2014. Joliella ja Pittillä on yhteensä kuusi yhteistä lasta, josta he ovat käyneet pitkän ja vaikean huoltajuuskiistan haettuaan avioeroa vuonna 2016. Huoltajuuskiista ratkesi vihdoin toukokuussa 2021 yhteishuoltajuuteen.

Lue myös: Brad Pitt voitti Angelina Jolien vuosia kestäneessä oikeuskiistassa - parille yhteishuoltajuus

Lue myös: Avioeron jälkeiset vuodet ovat olleet rankkoja Angelina Jolielle - kertoo rehellisesti tunteistaan

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat