Kuva: AOP

Romanssi vai ystävyys? Angelina Jolie vieraili eksänsä luona

14.06.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jolie ja Jonny Lee Miller olivat 90-luvulla naimisissa.

Näyttelijä Angelina Jolie, 46, on vastikään bongattu eksänsä luota, uutisoi Hollywood Life -julkaisu. Sivuston mukaan Jolie oli nimittäin vieraillut Jonny Lee Millerin, 48, talossa ja poistunut sieltä vielä samana päivänä. Miller oli tullut ulos asunnosta vasta seuraavana aamuna.

Kukaan ei tiedä, onko kyseessä romanssi vai ystävyys, mutta pariskunnan välit ovat pysyneet lähteiden mukaan lämpiminä vuosien varrella. Jolie on muun muassa sanonut Calgary Sun -julkaisun haastattelussa, että on katunut parin eroa.

- Jonny ja minä emme koskaan tapelleet tai loukanneet toisiamme. Halusin todellakin olla hänen vaimonsa ja sitoutua, Jolie kertoi.

Ex-pari meni naimisiin vuonna 1996, mutta lähtivät eri teille 18 kuukautta myöhemmin. Ero astui virallisesti voimaan vuonna 2000.

Jolie on viime vuodet tapellut oikeudessa toisen eksänsä Brad Pittin, 57, kanssa. Lähes viisi vuotta kestänyt huoltajuuskiista on kuitenkin tullut päätökseen, sillä kalifornialainen oikeuslaitos on päättänyt, että Pitt saa lastensa yhteishuoltajuuden.

Jonny Lee Miller ja Angelina Jolie vuonna 2005. (kuva: AOP)

Lue myös: Brad Pitt voitti Angelina Jolien vuosia kestäneessä oikeuskiistassa - parille yhteishuoltajuus

Lue myös: Angelina Jolie myi Brad Pittilta saamansa historiallisen maalauksen ennätyshintaan

Lue myös: Avioeron jälkeiset vuodet ovat olleet rankkoja Angelina Jolielle - kertoo rehellisesti tunteistaan

Kilpailut

Uusimmat