Kuva: AOP / Pasi Murto

Me Naiset: Shirly Karvinen seksuaalisuudestaan: "Henkistä yhteyttä ei löytynyt miesten kanssa"

23.06.2021 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Shirly Karvinen kertoo Me Naisille, että itsetutkiskelun myötä hän antoi itselleen luvan ihastua myös naisiin.

Radiojuontaja ja entinen Miss Suomi Shirly Karvinen, 28, kertoo Me Naisten haastattelussa parisuhdehistoriastaan ja siitä, miten alkoi kyseenalaistaa seksuaalisuuteen liittyviä normeja. Nainen kertoo huomanneensa tietyn kaavan aiemmissa parisuhteissaan. Mitä pidemmälle suhde etenee, sitä enemmän häntä ahdistaa. Hänestä ei tuntunut hyvältä mennä kohti kihlausta ja lapsia, joiden hän ajatteli olevan oikea tapa edetä elämässä.

Kolmannen parisuhteensa aikana Karvinen aloitti viime vuonna itsetutkiskelun ja uskalsi kyseenalaistaa aiemmin omaksumansa toiveet ja halut. Tässä vaiheessa hän uskalsi kysyä itseltään myös kysymyksen, jota oli alitajuisesti miettinyt aiemminkin. Voisiko hän olla sittenkin onnellisempi suhteessa naisen kuin miehen kanssa? Karvinen oli aiemmin vain halunnut sulautua joukkoon osittain muista poikkeavan ulkonäkönsä vuoksi. Karvisen äiti on kiinalainen.

- Halusin poikaystävän ja tehdä itselleni sellaisen tulevaisuuden, ideaalin, kuin olin päässäni muodostanut. Olisin jatkossakin kuin kaikki muutkin, Karvinen sanoo Me Naisille.

Kolmannen parisuhteen kariutumisen jälkeen Karvinen alkoi kyseenalaistaa seksuaalisuuden normeja ja antoi itselleen luvan ihastua myös naisiin.

- Huomasin, että parisuhteissani miesten kanssa oli aina jotain, mistä en saa kiinni. Vaikka kaikki on näyttänyt paperilla hyvältä, henkistä yhteyttä ei ole löytynyt, Karvinen sanoo.

- Annoin itselleni ensimmäistä kertaa oikeasti luvan miettiä muita vaihtoehtoja. Tärkeintä koko prosessissa oli, että oppisin tuntemaan itseni. Mutta pelkästään se, että annoin itselleni hypoteettisesti luvan ihastua myös naiseen, vapautti jotakin.

Lue myös: Shirly Karvinen esittelee uutta kotiaan Instagramissa: 'Arvaatkaa, mitä kotityötä vihaan"

Lue myös: Shirly Karvinen julkaisi hulvattoman tanssikuvan TTK-esityksestä - "Kuvaushetki on osunut ytimeen"

Lähde: Me Naiset

Uusimmat