Kuva: AOP

Lisa Rinna kertoi mielipiteensä 20-vuotiaan tyttärensä ja Scott Disickin suhteesta: "Mitä hittoa -hetki"

02.07.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rinnan tytär on 20-vuotias, kun taas Disickillä on ikää 37 vuotta.

Amelia Hamlinin, 19, äiti Melroce Place -tähti Lisa Rinna, 57, kertoi tuoreessa Real Housewifes of Bewerly Hills -sarjan jaksossa oman mielipiteensä tyttärensä suhteesta 37-vuotiaaseen Scott Disickiin.

Jaksossa hän avautui tuntemuksistaan, joita parin vuonna 2020 alkanut suhde sai hänessä alkuun aikaan. Hamlin oli tuolloin vielä 19-vuotias. 

- Se oli sellainen mitä hittoa -hetki. Amelia on 19 ja Scott on 37-vuotias kahden lapsen isä, Rinna toteaa Erika Jaynelle. 

Vaikka Jaynen mukaan Rinnalla on omat huolensa parin parisuhteesta, päätyvät he kuitenkin molemmat samaan päätelmään siitä, etteivät suuret ikäerot ole Hollywoodissa mitenkään tavattomia. Amelian isä Harry Hamlin tapaili itseään 16 vuotta nuorempaa naista ennen avioitumistaan Rinnan kanssa. 

Kyle Richards, yksi sarjan tähdistä sen sijaan kertoi oman vahvan mielipiteensä. Hän ei usko parin suhteen kestävän. 

- Hän on todella vanha ja hänellä on kolme lasta. Se ei ole hyvä match, hän totesi jaksossa ja jatkoi vielä, että ei itse antaisi oman tyttärensä seurustella noin paljon itseään vanhemman miehen kanssa.

Hiljattain Disick joutui somekommentoijien hampaisiin julkaistuaan rakkaastaan paljastavan otoksen. Kommentoijien mielestä kuvan julkaiseminen oli outoa, samoin kuin se, että mies tapailee niin paljon itseään nuorempia naisia. 

Kummasteluun siitä, miksi miehen rinnalla nähdään usein nuoria naisia, Disick otti kantaa Keeping Up With Kardashians -sarjan reunion-jaksossa.

- Monet luulevat, että etsin nuorempia naisia. Se ei todellakaan ole niin. En kulje kaupungilla etsien nuoria naisia, he vaan sattuvat pitämään minusta, sillä vaikutan nuorelta, Disick kertoo ja jatkaa, että ainakin hän todistelee näin itselleen. 

Ennen Hamlinia Disick seurusteli Sofia Richien,22, kanssa. Heidän suhteensa päättyi eroon vuonna 2020. 

Lue myös: Mikä lopulta rikkoi Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin suhteen? Ex-pari paljastaa

Lue myös: Scott Disickin, 38, tyttöystävä täytti 20 vuotta - mies käytti hurjan summan uniikkiin lahjaan

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat