Kuva: AOP

Hääpari järkyttyi, kun Gordon Ramsay kuvausryhmineen pyyhälsi juhlapaikalle - "Se oli painajainen"

06.07.2021 10:45 - Iiro Myllymäki

Medialle kerrotaan, että hääpari ei ollut varannut juhlapaikkana toimivaa rantaa kokonaan itselleen.

Unelmahäitään viettänyt pariskunta järkyttyi, kun tv-ohjelmistaan tuttu huippukokki Gordon Ramsay, 54, saapui kuvausryhmineen hääpaikalle. Muun muassa Metro-julkaisu kirjoittaa Charlie Willisistä, 35, ja Laura-vaimosta, 29, jotka juhlivat häitään Ison-Britannian Cornwallissa rannalla kesäkuussa. Pari oli maksanut häistään ja kuuden hengen ruokailusta yli 1500 euroa.

Medialle kerrotaan, että Ramsay saapui paikalle kuvaamaan uutta ohjelmaansa Future Food Stars. Tähden kerrotaan käyttäneen keittiötä paikan päällä, ja usean hengen kuvausryhmä seisoi kalustoineen hiekalla.

Hääpari on kertonut järkytyksestään The Sunille.

- Se oli täysi keittiöpainajainen. Olimme työskennelleet niin kovaa säästääksemme rahaa päivää varten, ja sitten tunsimme olevamme pelkkiä statisteja peliohjelmassa, Charlie kertoo.

Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Pariskunta sai Gordon Ramsayn televisiotuotantoyhtiöltä pahoittelukirjeen, jossa tuotantoyhtiö lupasi maksaa reilut 1500 euroa hyvän tahdon eleenä.

Medialle kuitenkin kerrotaan, että pariskunta ei ollut varannut koko yksityisessä omistuksessa olevaa rantaa itselleen häitä varten, jolloin muidenkin ihmisten on mahdollista saapua paikalle.

Lue myös: Gordon Ramsay ei päästä tytärtensä poikaystäviä helpolla - kiroilee ja pelottelee veitsi kädessä

Lue myös: Lisa meikkasi itsestään Gordon Ramsayn näköisen - huippukokki ei ollut uskoa näkemäänsä

Lähteet: Metro, The Sun

Kilpailut

Uusimmat