Kuva: AOP

Hilary Duff jakoi kuvia kotisynnytyksestään - aito julkaisu kerää kiitosta

14.07.2021 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Julkaisu on kerännyt tuhansia kommentteja.

Hilary Duff, 33, sai kolmannen lapsensa kuluvan vuoden maaliskuussa. Nainen synnytti kotonaan vesisynnytyksellä ja on nyt jakanut ajatuksiaan kokemastaan omalla Instagram-tilillään.

Julkaisu sisältää kaikkiaan kahdeksan kuvaa hetkistä ennen syntymää. Kuvien yhteydessä Duff kertoo synnytyskokemuksen olleen ihmeellinen.

"Vihdoin tunnen olevani valmis siihen, että jaan muutaman kuvan Maen synnytyksestä. Minulle ensiarvoisen tärkeää oli se, että tunsin oloni turvalliseksi synnytyksen aikana. Sopiva määrä omaa tilaa, pientä painostusta, huumoria, hiljaisuutta ja ihmisiä, jotka ovat tukena," Duff kirjoittaa.

Naisen mukaan sekä hänen miehensä Matthew Koma että paikalla ollut doula tekivät molemmat osansa paremmin kuin hyvin. Heidän lisäkseen paikalla oli Duffin äiti.

"Äitini toi minulle naposteltavaa ja katseli hermostunut hymy kasvoillaan, kun hänen lapsensa toi maailmaan uuden lapsenlapsen."

Samalla Duff hehkuttaa kaikkia äitejä ja erilaisia tapoja synnyttää. Yksikään niistä ei ole toista parempi, oli sitten kyseessä keisarinleikkaus tai alatiesynnytys kotona. 

"Äitiys on kovaa työtä. Raskaudesta synnytykseen, rintaruokintaan ja siihen, että kasvattaa luottavaisia, ystävällisiä ja omilla jaloillaan seisovia kansalaisia tähän maailmaan. Se on kuluttavaa. Samalla se on maaginen ja ihmeellinen seikkailu. Joten hurraa kaikille äideille, te liikuttelette vuoria päivittäin."

Julkaisu on kerännyt hurjan määrän tykkäyksiä sekä tuhansia kommentteja.

"Kiitos, että jaoit tämän."

"Niin kaunista."

Julkaisun kommentteineen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Hilary Duff julkaisi ensimmäisen kuvan vauvastaan - suurisilmäinen pienokainen hurmasi seuraajat

Lue myös: Hilary Duff halusi 9-vuotiaan poikansa mukaan synnytykseen - kertoo nyt miksi

Kilpailut

Uusimmat