Kuva: AOP

Tiger King -sarjan Joe Exoticin vankeustuomio luultavasti lyhenee

15.07.2021 17:45 - Roy Kokkonen

Tiger King -sarjasta tunnettu Joe Exotic suorittaa parhaillaan 22 vuoden vankeusrangaistusta, kun hän yritti palkata kaksi miestä murhaamaan eläinsuojeluaktivisti Carole Baskinin.

Tiger King - villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjasta tunnetun Joe Exoticin vankeustuomiota muutetaan oikeuden virheen vuoksi. Seurauksena miehen vankeustuomio luultavasti lyhenee. Asiasta kertoo muun muassa CNN. 

Oklahomassa eläintarhaa pitänyt Exotic tuomittiin kahdesta palkkamurhan yrityksestä ja eläinsuojelurikoksista 22 vuoden vankeustuomioon tammikuussa 2020, mutta liittovaltion vetoomustuomioistuin on määrännyt asiasta annettavan uuden tuomion.

Exotic, oikealta nimeltään Joseph Maldonado-Passage yritti palkata kaksi eri henkilöä murhaamaan eläinsuojeluaktivisti Carole Baskinin. Tapaukset käsiteltiin erikseen, vaikka tuomio olisi pitänyt antaa yhdestä palkkamurhan yrityksestä, sillä kohteena oli ainoastaan yksi henkilö.

Uuden tuomion seurauksena Exoticin vankeustuomio luultavasti lyhenee. Yhdestä palkkamurhan yrityksestä voi saada 17,5-22 vuotta vankeutta, kun taas kahdesta 22-27 vuotta.

– Uskon, että päätös on yksi useista tulevista voitoista Joelle - ja lopulta johtaa hänen vapauteensa, asianajaja Brandon Sample kertoo.

Lue myös: Miley Cyrusia ja Joe Exoticia yhdistävä ulkonäköpiirre kismittää artistia: 'Ei ollut hätäratkaisu'

Lue myös: Hurjempi kuin Tiger King? Villieläimet raatelivat 70:tä ihmistä kulttielokuvan kuvauksissa

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat