Kuva: AOP

Simpsoneiden aikakäsitys hämmentää - uuden jakson mukaan Marge oli lukiossa vuonna 2000

26.07.2021 17:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Aiemmin Homer ja Marge Simpson on kerrottu käyneen lukion 1970-luvulla. Suosikkisarjan uuden kauden avausjaksossa asia on kuitenkin toisin.

Suosikkisarja Simpsoneiden uudessa jaksossa Marge Simpson nähdään 18-vuotiaana lukiolaisena vuonna 2000. Kyseessä on sarjan tulevan 33. kauden avausjakso.

– Margella on hienoja muistoja lukioajoilta, jolloin hän toimi näyttämömestarina koulunsa musikaalissa. Hän päättää järjestää esityksen uudelleen 20 vuotta myöhemmin, vastaava tuottaja Matt Selman kertoo Entertainment Weeklylle.

Kyseessä on myös sarjan historian ensimmäinen jakso, joka toteutetaan kokonaan musikaalina. Margen lauluäänenä kuullaan Kristen Bell.

Juoni on ristiriidassa sarjan muiden jaksojen kanssa, sillä aiemmin Homerin ja Margen on kerrottu olleen koulussa 1970-luvulla.

Sarjan muuttuva aikakäsitys on herättänyt kritiikkiä aiemminkin. Kaudella 32 Homer Simpson esitettiin lukiolaisena 1990-luvulla. Tuolloin Selman joutui puolustamaan sarjan alati muuttuvaa aikajanaa.

– Simpsonit on 32 vuotta vanha sarja, jonka hahmot eivät vanhene. Tämä ei tarkoita, että muut takaumat eivät tapahtuneet. Mitkään sarjan tapahtumista eivät oikeasti tapahtuneet. Se on kaikki keksittyä, Selman totesi aiemmin.

Lue myös: Voiko olla totta? Jälleen yksi Simpsonien ennustus kävi toteen

Lähde: Independent  

Kilpailut

Uusimmat