Kuva: AOP

Voiko olla totta? Jälleen yksi Simpsonien ennustus kävi toteen

16.07.2021 13:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Liikemies Richard Branson on käynyt painovoimattomassa tilassa avaruuden rajalla, aivan kuten Simpsonit ennusti vuonna 2014.

Jälleen kerran televisiosarja Simpsonit on ennustanut tulevaisuutta. Tällä kertaa sarjassa vuonna 2014 nähty tilanne on käynyt toteen: liikemies Sir Richard Branson, 70, on käynyt avaruuden rajalla ja nauttinut painovoimattomasta tilasta aiemmin tällä viikolla. 

Branson lensi avaruuden rajamaille yrityksensä avaruusaluksen ensimmäisellä miehitetyllä koelennolla. Avaruuteen asti mies ei kuitenkaan päässyt, sillä lento nousi vain 86 kilometrin korkeuteen ilmakehälle. Avaruuden rajana pidetään yleisesti 100 kilometrin korkeutta maanpinnasta.

Muun muassa Twitter-käyttäjä Aditya Kondawar on julkaissut kuvaparin, johon hän on yhdistänyt Simpsoneissa vuonna 2014 nähdyn kohtauksen ja Bransonin aiemmin tällä viikolla julkaiseman kuvan.

"Kuinka Simpsonit voi ennustaa kaiken?" Kondawar kysyy hämmästyneenä.

Jakso nimeltä The War of Art, jossa Richard Bransonin avaruuslento nähdään Simpsoneissa, on 25. kauden 15. jakso. Jakso on yksi neljästä, jossa Branson esiintyy.

Lue myös: Realistiset Simpsonit-hahmot herättävät mielipiteitä: "En tiedä, pitäisikö pelätä vai ihailla"

Lue myös: Ennustiko Simpsonit Kamala Harrisin virkaanastujaislookin? Paljonpuhuvat kuvat leviävät

Lue myös: IS: Simpsoneissa on nähty vuosien varrella monia Suomi-viittauksia - käsikirjoittaja kertoo syyn

Lue myös: Simpsonien viimeisin jakso sai fanit hämilleen: "Homer on nyt nuorempi kuin Bart"

Lähde: The Sun, Jalopnik

Suosittelemme

Uusimmat